Zakelijke Markt.

De ontwikkelingen in de mobiliteitsbranche volgen elkaar in snel tempo op. Mobiliteit draait steeds meer om gebruik, functionaliteit en connectiviteit. BMW Amsterdam helpt u graag in te spelen op de veranderende markt. Met duurzame en kostenefficiënte oplossingen, passend bij de specifieke behoeften van uw bedrijf.

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen?
Meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief door een e-mail te sturen naar: fleetsales@bmwams.nl

BMW Corporate Executives

Corporate Executives.

De BMW Corporate Executive Editions zitten vol met opties die het verschil maken. Die bij elkaar opgeteld zorgen voor nóg meer rijplezier. 

Over welke opties hebben we het? Denk onder andere aan LED-koplampen. Die van nacht, dag maken. Navigatie Plus en Navigatie Professional met een breed 9-inch touch screen, online kaart updates en 3D beelden. Het verschil tussen de weg vinden en de weg ervaren. En wat dacht u van een lederen sportstuur.

Het voordeel van een Corporate Executive Edition kan oplopen tot € 6.000,-

BMW 418i Gran Coupé.
BMW i3 Executive Edition.
BMW eDrive Editions.
BMW 418i Gran Coupé Corporate Lease edition

BMW 418i Gran Coupé.

M Sport Corporate Lease. Vanaf € 291,- p/mnd.

De BMW 418i Gran Coupé Corporate Lease edition heeft nu tijdelijk een consumentenadviesprijs van € 43.699,- (€ 42.500,- fiscale waarde).
U rijdt deze rijk uitgeruste BMW 4 Serie Gran Coupé voor € 291,- fiscale bijtelling per maand.

BMW i3s Executive Edition

BMW i3 Executive Edition.

Nu tijdelijk met € 2.549,- voordeel.

De Executive Edition is standaard rijk uitgerust, maar heeft een fiscale waarde van minder dan € 50.000,-. Dit maakt de Executive Edition extra interessant voor zakelijke rijders! De BMW i3(s) Executive Editions zijn direct leverbaar en komen in gelimiteerde oplage, exclusief voor Nederland. Wees er dus snel bij!

BMW i3 Executive Edition € 46.989,-
BMW i3s Executive Edition € 49.688,-

BMW eDrive Editions.

Uw prijsvoordeel: € 4.995,-

De BMW eDrive Editions bieden het beste van beide werelden. Emissiearm en zuinig rijden met BMW eDrive. En de rijdynamiek die u van BMW gewend bent dankzij BMW TwinPower Turbo motortechnologie. En kiest u nú voor een BMW eDrive Edition, dan krijgt u standaard een High Executive Pakket vol extra opties die uw BMW nóg comfortabeler, veiliger en simpelweg geweldiger maken.

De BMW i3 als deelauto

De BMW i3 als deelauto.

Wel autorijden, geen autozorgen.

Er ontstaat steeds vaker een verschuiving van bezit naar gebruik. Deze ontwikkeling heeft inmiddels ook de autobranche bereikt. Een begrijpelijke ontwikkeling aangezien een auto gemiddeld 92% van de tijd stil staat. De mogelijkheden voor autodelen zijn dan ook enorm. De 100% elektrische BMW i3 wordt hierdoor steeds vaker gebruikt als deelauto.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie of wenst u meer informatie over de BMW i3? Neem dan gerust contact met ons op via: fleetsales@bmwams.nl

Wij staan voor u klaar. Juist nu!

Mogen wij ons voorstellen?

Wij informeren en adviseren u graag over een kostenefficiënte inrichting van uw zakelijke mobiliteit. In de praktijk betekent dat wij dagelijks relaties bezoeken om hen te informeren en te adviseren en samen met hen te onderzoeken waar en welke voordelen te behalen zijn. In een vervolggesprek worden de mogelijkheden aan u gepresenteerd. Nog bedenkingen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die ons fleetsales team u kan bieden?
Neemt u dan contact op via: fleetsales@bmwams.nl