Zakelijk

De ontwikkelingen in de mobiliteitsbranche volgen elkaar in snel tempo op. Mobiliteit draait steeds meer om gebruik, functionaliteit en connectiviteit. BMW Amsterdam helpt u graag in te spelen op de veranderende markt. Met duurzame en kostenefficiënte oplossingen, passend bij de specifieke behoeften van uw bedrijf.

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen?
Meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief door een e-mail te sturen naar: fleetsales@bmwams.nl

BMW Saphir Editions

BMW SAPHIR EDITIONS

Modellen met een lage CO2 waarde per kilometer

BMW Amsterdam biedt tijdelijk een aantal diesel en PHEV-modellen uit voorraad aan, met een lage CO2 waarde per kilometer. Dit is zeer interessant wanneer u zakelijk gebonden bent aan een CO2 Limiet. Deze uitvoeringen zijn in beperkte oplage leverbaar en voorzien van een vaste configuratie.

De BMW i3 als deelauto

De BMW i3 als deelauto.

Wel autorijden, geen autozorgen.

Er ontstaat steeds vaker een verschuiving van bezit naar gebruik. Deze ontwikkeling heeft inmiddels ook de autobranche bereikt. Een begrijpelijke ontwikkeling aangezien een auto gemiddeld 92% van de tijd stil staat. De mogelijkheden voor autodelen zijn dan ook enorm. De 100% elektrische BMW i3 wordt hierdoor steeds vaker gebruikt als deelauto.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie of wenst u meer informatie over de BMW i3? Neem dan gerust contact met ons op via: fleetsales@bmwams.nl

De nieuwe BMW 3 Serie

DE NIEUWE BMW 3 SERIE SEDAN.

Tijdelijk met pre-order voordeel.

De zevende generatie van de sportsedan zet nieuwe maatstaven op het gebied van rijdynamiek, ultieme premium kwaliteit en innovatie. Bestel nu uw nieuwe BMW 3 Serie en profiteer van onze pre-order aanbieding.

Tijdelijk krijgt u een BMW Head-up Display t.w.v. € 1.047,- cadeau!

BMW Zakelijk

Mogen wij ons voorstellen?

Wij informeren en adviseren u graag over een kostenefficiënte inrichting van uw zakelijke mobiliteit. In de praktijk betekent dat wij dagelijks relaties bezoeken om hen te informeren en te adviseren en samen met hen te onderzoeken waar en welke voordelen te behalen zijn. In een vervolggesprek worden de mogelijkheden aan u gepresenteerd. Nog bedenkingen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die ons fleetsales team u kan bieden?
Neemt u dan contact op via: fleetsales@bmwams.nl