Werken bij BMW Amsterdam.

BMW Amsterdam

BMW Amsterdam en BMW Den Haag zijn onderdeel van het wereldwijde strategische netwerk van BMW AG in München. Bij BMW streven we ernaar onze klanten optimaal van dienst te zijn.

BMW Amsterdam

Service Adviseur

// voltijd

Heb je een passie voor auto’s? Spreek jij zowel de taal van de klant als die van de Autotechnicus? Als Service Adviseur ben je een spin in het web, omdat je constant schakelt tussen klanten en de werkplaats. Wij zoeken een servicegerichte, stressbestendige, flexibele en klantgerichte collega. Je bent communicatief sterk en een echte teamplayer. Ook is het belangrijk dat je representatief bent, omdat je continu klanten ontvangt. Ben jij dit? Solliciteer dan direct!

BMW Amsterdam

Verkoopadviseur BMW.

// voltijd

Ga jij vol enthousiasme op zoek naar nieuwe liefhebbers van BMW, houd je klantrelaties warm én weet jij de behoeften van klanten om te zetten in een ideale aankoop? Ga dan aan de slag als Verkoopadviseur BMW bij BMW Amsterdam!

Medewerker verkoopadministratie / dispositie

// deeltijd

Punctueel en een hart voor BMW en MINI? In het bezit van een B rijbewijs? Kom ons administratief ondersteunen bij verkoopactiviteiten van gebruikte en nieuwe automobielen. Jij bent verantwoordelijk voor de bestellingen en distributie, de logistieke die ervoor zorgt dat administratief alles op orde is.

Medewerker financiële administratie

// voltijd

Is werken met cijfers net zo'n drive als het rijplezier dat wij bieden met het merk BMW en MINI? Ben jij zorgvuldig met cijfers en hou je discrete informatie altijd voor jezelf? Kom dan het team van onze financiële administratie versterken in de flagship store van MINI en BMW in Nederland. Wij zoeken een collega die mede verantwoordelijke is voor de uitvoering van de dagelijkse gang van zaken op de afdeling Finance.