Werken bij BMW Amsterdam.

BMW Amsterdam

BMW Amsterdam en BMW Den Haag zijn onderdeel van het wereldwijde strategische netwerk van BMW AG in München. Bij BMW streven we ernaar onze klanten optimaal van dienst te zijn.

Backstage bij BMW Amsterdam

1e AUTOTECHNICUS.

// voltijd

Werk jij graag in een hypermoderne werkplaats? Heb je een passie voor het merk BMW en MINI? Ben jij een energieke topmonteur? Kom dan werken in onze servicewerkplaats in Amsterdam!

Je gaat ervoor zorgen dat onze klanten met veel plezier met hun BMW of MINI rijden. Je deinst niet terug voor elektronica en technische vraagstukken zie je u als een uitdaging. De geavanceerde technieken van BMW en MINI boeien je en je werkt graag in een professionele werkplaats voorzien van moderne technieken.

Backstage bij BMW Amsterdam

Service techniker en/of leermeester.

// voltijd

Als Service Techniker onderhoud en repareer je nieuwe en gebruikte BMW, BMW i, en MINI automobielen. En dat is met de vele modellen altijd afwisselend. De nieuwste auto’s worden uitgelezen met behulp van de modernste technologie. Hoogstaande techniek vraagt om autotechnici die net zo goed zijn met bits en bytes als met schroeven en olie. Je bent dan ook een autotechniker van de nieuwe generatie. Nauwkeurige analyses geven jou de informatie die jij nodig hebt om de juiste diagnose te stellen en de juiste aanpak te kiezen. 

BMW Amsterdam

Service Adviseur

// voltijd

Heb je een passie voor auto’s? Spreek jij zowel de taal van de klant als die van de Autotechnicus? Als Service Adviseur ben je een spin in het web, omdat je constant schakelt tussen klanten en de werkplaats. Wij zoeken een servicegerichte, stressbestendige, flexibele en klantgerichte collega. Je bent communicatief sterk en een echte teamplayer. Ook is het belangrijk dat je representatief bent, omdat je continu klanten ontvangt. Ben jij dit? Solliciteer dan direct!