Werken bij BMW Amsterdam

BMW Amsterdam

BMW Amsterdam en BMW Den Haag zijn onderdeel van het wereldwijde strategische netwerk van BMW AG in München. Bij BMW streven we ernaar onze klanten optimaal van dienst te zijn.

BMW Amsterdam

Verkoopadviseur Voltijd

// september 2018

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde verkoopadviseur met enige ervaring in de automotive. Als verkoopadviseur geef jij elke klant of belangstellende een premium merkbeleving, waarbij je auto’s tot in detail naar de wensen van de klant configureert om zo maatwerk te leveren. Dus ga jij vol enthousiasme op zoek naar nieuwe liefhebbers van BMW, houd je klantrelaties warm én weet jij de behoeften van klanten om te zetten in een ideale aankoop? Solliciteer dan snel!

BMW Amsterdam

Service Adviseur Voltijd

// september 2018

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Service Adviseur die ons team komt versterken in Amsterdam. Binnen jouw rol als Service Adviseur ben je de schakel tussen onze klanten en de werkplaats. Je luistert naar de wensen van de klant, checkt de informatie van de auto en informeert de klant op proactieve wijze over de noodzakelijke werkzaamheden, de tijd en de kosten.