Werken bij BMW Amsterdam

BMW Amsterdam

BMW Amsterdam en BMW Den Haag zijn onderdeel van het wereldwijde strategische netwerk van BMW AG in München. Bij BMW streven we ernaar onze klanten optimaal van dienst te zijn.

Stage

Het beleid van BMW Retail Nederland is erop gericht om kwalitatief goede en inhoudelijk uitdagende stage- en afstudeeropdrachten beschikbaar te stellen. Dit betekent dat je als stagiaire/afstudeerder goede begeleiding krijgt van een eigen ervaren begeleider en dat je volledig wordt geïntegreerd op de afdeling waar je de stage- of afstudeeropdracht vervult. Tevens ontvang je een vergoeding en je krijgt de mogelijkheden om je persoonlijke vaardigheden positief te ontwikkelen en je te bewijzen in de praktijk. Eigen initiatief en resultaatgerichtheid worden op prijs gesteld.

 

Voor de BMW Retail groep zijn we op zoek een stagiair voor de afdeling HR .

Wat wij van je vragen
Als stagiair ben je een “belangrijk onderdeel” van de organisatie. Onze ideale stagiair is vooral een sterke persoonlijkheid die continu zoekt naar verbetering en vernieuwing. We hechten meer waarde aan wie jij bent dan aan jouw opleiding. Als stagiair is een werk- en denk niveau slechts aan te tonen door de opleiding die je nu volgt, zodoende vragen wij dat je momenteel een HBO opleiding volgt.

Wat bieden wij je
Wij bieden je een stageplaats aan in een groeiende en inspirerende organisatie die continu streeft naar verbetering van service en kwaliteit. Je krijgt bij ons veel ruimte om je te ontwikkelen en waar nodig begeleiden we je. Een stageplaats kan de opmaat zijn voor een mooie carrière binnen BMW. Ongeveer 10% van ons huidige personeelsbestand bestaat uit oud stagiairs. Ook bieden wij een gezellige werksfeer en een team met leuke collega’s en mede stagiairs.

Geïnteresseerd?
Zie jij jezelf terug in het geschetste profiel? En ben je geïnteresseerd in een leerzame en leuke stage bij BMW Retail Nederland? Stuur dan je cv voor BMW Den Haag naar s.vdriel@bmwdh.nl en voor BMW Amsterdam naar r.theuvenet@bmwams.nl Wie weet kunnen wij jou verwelkomen als één van onze stagiairs.