Werken bij BMW Amsterdam

BMW Amsterdam

BMW Amsterdam en BMW Den Haag zijn onderdeel van het wereldwijde strategische netwerk van BMW AG in München. Bij BMW streven we ernaar onze klanten optimaal van dienst te zijn.

BMW Vacature

Service Adviseur Frontoffice

// mei 2018

Als Service Adviseur ben je een spin in het web omdat je constant schakelt tussen klanten en de werkplaats. Als een waar gastheer/-vrouw ontvang je de klanten die hun BMW of MINI komen brengen voor onderhoud of reparatie en draait het primair om klanttevredenheid. Je luistert naar de wensen van de klant, checkt de informatie van de auto en informeert de klant op proactieve wijze over de noodzakelijke werkzaamheden, de tijd en de kosten.

BMW Retail Groep Nederland

MARKETING MANAGER BMW RETAIL GROEP NEDERLAND

// april 2018

Als Marketing Manager bij BMW Retail Groep Nederland geef je vorm aan het versterken van de naamsbekendheid, het imago en de positionering van BMW en MINI in de regio Den Haag en Amsterdam. Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand die ondernemend, initiatiefrijk en commercieel ingesteld is. Je houdt ervan jezelf en het team creatief uit te dagen om de klant op een verrassende manier te bereiken en de concurrentie voor te blijven. Teamgeest, samenwerking en loyaliteit staan bij onze organisatie hoog in het vaandel.

Ben jij dit? Solliciteer dan snel!

BMW Amsterdam

PLANNER BACKOFFICE VOLTIJD

// maart 2018

Heb je een passie voor auto’s? Spreek jij zowel de taal van de klant als die van de autotechnicus? Ga dan aan de slag als planner bij BMW Amsterdam!