Werken bij BMW Amsterdam.

BMW Amsterdam

BMW Amsterdam en BMW Den Haag zijn onderdeel van het wereldwijde strategische netwerk van BMW AG in München. Bij BMW streven we ernaar onze klanten optimaal van dienst te zijn.

Backstage bij BMW Amsterdam

1e AUTOTECHNICUS.

// voltijd

Als 1e autotechnicus ga jij ervoor zorgen dat onze klanten met veel plezier met hun BMW of MINI rijden. Dit betekent dat jij niet terugdeinst voor elektronica en technische vraagstukken en deze als een uitdaging ziet.

Dus werk jij graag in een hypermoderne werkplaats? Heb je een passie voor het merk BMW en MINI? Ben jij een energieke topmonteur? Dan zoeken wij jou! Solliciteer direct via onderstaande link.

BMW Amsterdam

Service Adviseur

// voltijd

Heb je een passie voor auto’s? Spreek jij zowel de taal van de klant als die van de Autotechnicus? Als Service Adviseur ben je een spin in het web, omdat je constant schakelt tussen klanten en de werkplaats. Wij zoeken een servicegerichte, stressbestendige, flexibele en klantgerichte collega. Je bent communicatief sterk en een echte teamplayer. Ook is het belangrijk dat je representatief bent, omdat je continu klanten ontvangt. Ben jij dit? Solliciteer dan direct!

BMW i3

Verkoopadviseur BMW i.

// voltijd

Geloof jij in innovatie en de techniek van morgen en weet jij mensen hiervoor te enthousiasmeren en motiveren én de behoeften van de klanten om te zetten in de ideale aankoop? Houd je klantrelaties warm en verdiep je je graag in alternatieven voor de verbrandingsmotoren? Bekijk dan snel deze vacature en solliciteer direct!