VOORRAADDEALS BIJ BMW AMSTERDAM.

Uw voordeel kan oplopen tot €15.000,-

Voorkom prijsverhoging en bestel uw BMW nog in 2018. Al onze modellen zijn leverbaar en daarnaast geniet u van aantrekkelijk voordeel oplopend tot €15.000,-.

Uw nieuwe BMW wordt standaard uitgerust met BMW Service Inclusive, waardoor u altijd in een perfect onderhouden BMW rijdt. Daarnaast profiteert u van:

  • Hoge inruilkorting.
  • Gratis winterwielenset.
  • 5 jaar garantie.

Alle modellen zijn uit voorraad leverbaar, zodat u direct in uw gloednieuwe BMW kunt rijden.

Deze actie loopt t/m 31 oktober.

* BMW Service Inclusive is gebaseerd op 5 jaar/100.000 km

BMW 5 Serie

De volledig nieuwe BMW 5 Serie Sedan

Zijn missie: nieuwe maatstaven vestigen. De nieuwe BMW 5 Serie vormt de belichaming van de innovatieve business-sedan. Dankzij zijn dynamische en tegelijkertijd elegante design voldoet hij overtuigend aan de eisen die aan een auto uit zijn klasse worden gesteld: een sportieve uitstraling en rijplezier dankzij de meest geavanceerde technologieën.

BMW 540i Sedan:
Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 6,9-6,5
CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 159-149

BMW Financieren

Financier uw nieuwe BMW: 4,49% Rente

Heeft u de BMW van uw dromen gevonden? BMW Financial Services biedt u een uitstekende manier om de autokosten zakelijk of privé flink te verlagen en uw rijplezier te verhogen.

U financiert uw nieuwe BMW nu tijdelijk tegen slechts 4,49% rente als u ook een BMW Top Cover verzekering afsluit. Zo kunt u goed verzekerd en tegen lage kosten genieten van uw nieuwe aanwinst. Zonder verzekering is de rente 4,99%. Door ook de financiering via uw BMW dealer af te sluiten profiteert u van de gunstigste voorwaarden én de beste service. Vraag uw verkoopadviseur naar de mogelijkheden.