Schadeherstel bij BMW Amsterdam.

HOUDT UW BMW IN TOPCONDITIE.

Een beschadigde BMW wil maar één ding: zo snel mogelijk weer helemaal als nieuw zijn. Of het nu gaat om kleine schades of ongevallenreparaties, bij BMW Amsterdam is uw BMW in de beste handen. Wij hebben alles in huis om uw BMW weer in perfecte staat terug te brengen: merkspecifieke kennis, ervaring en originele BMW onderdelen.

De hoogste kwaliteitsnormen en het gebruik van Originele BMW Onderdelen zijn daarbij bepalend voor het waardebehoud van uw BMW.

De zekerheden van erkend BMW Schadeherstel.

Gerepareerd wordt strikt volgens BMW fabrieksnormen, waarbij alleen originele onderdelen worden gebruikt.

De reparatie wordt uitgevoerd door gekwalificeerde BMW schadeherstellers. Elektronica, zoals airbags en ABS , wordt met BMW testapparatuur gecontroleerd.

BMW Amsterdam verleent vier jaar BMW merkgarantie op de uitgevoerde herstelwerkzaamheden.

BMW Schadeherstel

Vakkundig uitdeuken

Alle herstelwerkzaamheden aan de carrosserie van uw BMW, zoals uitdeuken en het vervangen van plaatwerkdelen, worden uitgevoerd door gekwalificeerde BMW schadeherstellers. Of het nu gaat om het onzichtbaar herstellen van kleine deukjes of om zware aanrijdingsschade: bij schadeherstel door BMW Amsterdam bent u verzekerd van de modernste reparatietechnieken en het gebruik van Originele BMW onderdelen. Er wordt uitsluitend gerepareerd volgens BMW fabrieksnormen.

De perfecte combinatie van innovatieve techniek met de specifieke know how en merkervaring van de BMW schadeherstellers zorgt ervoor dat u na een vakkundig herstelde schade weer volledig kunt vertrouwen op alle actieve- en passieve veiligheidsvoorzieningen van uw BMW.

BMW Onderhoud

Milieuvriendelijk spuiten

Het spuiten van uw BMW kunt u het beste toevertrouwen aan onze specialisten. Bijvoorbeeld na het herstellen van aanrijdingsschade, hagelschade of het repareren van krassen.

Ervaren BMW spuiters werken met milieuvriendelijke lakken op waterbasis volgens het BMW ColorSystem. Dit innovatieve laksysteem zorgt voor aan de originele lak identieke resultaten - qua kleur en qua glans. Vandaar dat dit laksysteem ook wordt toegepast bij eventuele garantiereparaties aan nieuwe BMW automobielen. Bovendien levert het BMW ColorSystem een bijdrage aan het behoud van een gezonde leefomgeving door de verregaande reductie van organische oplosmiddelen.

BMW Glasschade

Glasschade aan uw BMW?

Er zijn voor elk model BMW heel veel verschillende voorruiten. Niet alleen qua tint, groene baan of extra warmtewerendheid. Maar ook speciaal voor een Head-Up Display of een Regen- en Lichtsensor. Vandaar dat u het herstellen van glasschade aan uw BMW het beste kunt toevertrouwen aan BMW Amsterdam. Dan bent u verzekerd van de juiste Originele BMW voorruit, vakkundige montage en garantie.

Voor- en achterruiten van moderne BMW automobielen zijn met de sponning verlijmd en maken daardoor deel uit van de zelfdragende carrosserie. Aan zo’n lijmverbinding en het aanbrengen daarvan worden zeer hoge eisen gesteld. Bovendien wilt u geen verschil zien tussen de nieuwe en de bestaande ruiten. Daarom werkt uw BMW dealer met 100% origineel BMW glas. Als het om een kleine beschadiging gaat, proberen wij die eerst te repareren. Dat spreekt vanzelf.