Private Lease.

Nu tijdelijk vanaf € 399,- per maand*.

Door uw BMW privé te leasen, geniet u zorgeloos van uw gloednieuwe BMW. U kunt uw BMW volledig naar eigen wens samenstellen en bepaalt zelf de looptijd van uw overeenkomst en het aantal kilometer dat u per jaar rijdt. U betaalt een vast bedrag per maand waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. Alleen de kosten voor brandstof, bekeuringen en bijvoorbeeld het wassen van uw BMW komen daar nog bij. Zo weet u exact waar u aan toe bent en komt u dus niet voor verrassingen te staan.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

ZO WERKT HET.

U kiest eerst de BMW van uw keuze. Vervolgens bepaalt u het aantal kilometers dat u per jaar wilt rijden en hoe lang u wilt dat het contract duurt. Vervolgens kunt u uw BMW personaliseren door zelf een kleur, pakketten en diverse opties te selecteren. U ziet direct voor welk maandbedrag u de BMW all-in kunt rijden. Uiteraard helpt uw verkoopadviseur u ook graag met het maken van een offerte op maat. Stap in uw nieuwe BMW en geniet van elke kilometer!

DE VOORDELEN VAN PRIVATE LEASE:

  • 0% fiscale bijtelling!
  • U rijdt in een gloednieuwe BMW
  • Geen grote eenmalige investering
  • Scherp all-in tarief, u hoeft alleen nog te tanken
  • Alles wordt voor u geregeld, u bent volledig ontzorgd
  • BMW Amsterdam is altijd uw aanspreekpunt

BMW 1 SERIE 5-DEURS.

Vanaf € 399,- per maand.

De BMW 1 Serie onderscheidt zich met zijn uitzonderlijk fraaie design en vooruitstrevende designtaal. Hetzelfde geldt voor zijn interieur met een moderne ambience die tot de verbeelding spreekt met premium kwaliteit en openheid. De efficiënte motoren, de voorwielaandrijving die in de BMW 1 Serie debuteert, en de state-of-the-art ondersteltechnologie garanderen een rijervaring met ongekende dynamiek en wendbaarheid. Terwijl innovatieve technologieën en rijassistentiesystemen ervoor zorgen dat u altijd uw bestemming veilig en in alle comfort bereikt.

BMW 2 Serie Active Tourer

BMW 2 SERIE ACTIVE TOURER.

Vanaf € 439,- per maand.

De BMW 2 Serie Active Tourer bewijst dat compacte afmetingen, functionaliteit en variabiliteit samengaan met dynamisch design en rijplezier. Daarmee is dit model de perfecte gezinsauto die is voorbereid op sportieve activiteiten, reizen en de hoge eisen die u aan dagelijks gebruik stelt – met de dynamiek die u van een BMW verwacht.

BMW 2 Serie Gran Tourer

BMW 2 SERIE GRAN TOURER.

Vanaf € 459,- per maand.

De BMW 2 Serie Gran Tourer bewijst dat compacte afmetingen, functionaliteit en variabiliteit perfect samengaan met dynamisch design en rijplezier. Daarmee is dit model de ideale gezinsauto, die is voorbereid op sportieve activiteiten, reizen en de hoge eisen die u aan dagelijks gebruik stelt – met de dynamiek die u van een BMW verwacht.

BMW i3

BMW i3.

Vanaf € 499,- per maand.

Kom maar op met de toekomst van elektrisch rijden. Want die toekomst begint nu. De nieuwe generatie BMW i3 en de sportieve BMW i3s zijn namelijk niet alleen 100% elektrisch, maar ook geavanceerder, sterker en sneller dan ooit. Zo kunt u na slechts 3 uur thuis opladen al een actieradius tot 310 kilometer hebben. Dus kom maar op.

BMW 3 Serie

BMW 3 SERIE SEDAN.

Vanaf € 599,- per maand.

Zodra de nieuwe BMW 3 Serie Sedan de weg op gaat, laat hij alles achter zich: zowel conventies als verwachtingen. Het icoon toont eens te meer hoe hij zichzelf opnieuw uitvindt. Want met de stijlbepalende vormtaal staat hij voor het begin van een nieuw tijdperk. De ultieme sportsedan wordt aangedreven door nog krachtigere en efficiëntere motoren. Ook biedt hij een nieuwe functie: zeg gewoon “Hey BMW’ en de nieuwe BMW 3 Serie herkent uw stem en luistert naar elk woord.

BMW 3 Serie Touring

BMW 3 SERIE TOURING.

Vanaf € 629,- per maand.

Volg uw instinct en kies nu voor de rijk uitgeruste BMW 318iA Touring M Sport Corporate Lease. Alle essentïele opties zijn standaard inbegrepen. Denk aan een automatische 8-traps Steptronic transmissie, een Executive uitvoering met automatische airconditioning, het Navigatiesysteem Professional, een digitaal instrumentenpaneel en natuurlijk lederen bekleding met stoelverwarming. Uw rijplezier wordt daarnaast extra versterkt door de sportieve M Sport Shadow uitvoering. En al dit ‘meer’ krijgt u voor heel veel minder. Vraag een offerte op maat aan en ontdek de mogelijkheden.

BMW 4 Serie Gran Coupé

BMW 4 SERIE GRAN COUPÉ.

Vanaf € 565,- per maand.

Een sportieve coupé gecombineerd met een elegante vierdeurs. Het resultaat is veelbelovend: meer stijl, meer ruimte, meer dynamiek. Welke rijbeleving u ook wenst, de BMW 4 Serie Gran Coupé voldoet aan elke eis. Zodra u plaatsneemt in de cockpit weet u hoe perfect uitgevoerde sportieve elegantie aanvoelt.

BMW X1

BMW X1.

Vanaf € 599,- per maand.

Net als de andere modellen uit de BMW X familie overtuigt ook de BMW X1 als perfecte begeleider voor iedereen die elke dag een nieuwe uitdaging zoekt. De krachtige vormen van de SAV-carrosserie en het flexibele interieur demonstreren op indrukwekkende wijze dat hij een echt BMW X model is. Het karakter van de BMW X1 kunt u bijpassend vormen met een groot palet aan efficiënte motoren in combinatie met BMW EfficientDynamics technologieën.

BMW X2

BMW X2.

Vanaf € 669,- per maand.

De nieuwe BMW X2 is niet voor iedereen weggelegd. Met zijn eigenzinnig design pakt dit nieuwste lid van de X-familie brutaal de spotlight, waar hij ook verschijnt. Met zijn opvallende grille, de LED lichten en het merkembleem aan de zijkant. Dat is weg van de standaard. Daar is durf voor nodig. Dat is alleen voor de liefhebber.

BMW X3

BMW X3.

Vanaf € 869,- per maand.

De BMW X3 doet iets met u. Hij maakt u gretig. Hongerig naar avonturen en eindeloos rijplezier. Dankzij semi-autonoom rijden en de intelligente vierwielaandrijving BMW xDrive biedt hij maximaal rijcomfort, zowel op de weg als offroad. Maak kennis met de nieuwe maatstaf in z’n klasse.

KEURMERK PRIVATE LEASE.

Als u kiest voor BMW Private Lease dan kiest u voor leasen met een kwaliteitskeurmerk. BMW Financial Services is namelijk aangesloten bij het Keurmerk Private Lease. Het keurmerk is ontwikkeld in samenwerking met de Consumentenbond en wordt uitgereikt door de onafhankelijke Stichting Keurmerk Private Lease. Het keurmerk staat voor veilig, verantwoord en vertrouwd leasen en biedt u de volgende 5 zekerheden:

De Algemene voorwaarden zijn fair en tot stand gekomen in samenwerking met de Consumentenbond.

Het is duidelijk wat in de leaseprijs zit. Uw leasecontract is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen, pechhulp, vervangend vervoer en wegenbelasting.

De leasemaatschappij gaat samen met u bekijken en beoordelen hoeveel u wilt en kunt betalen. Daardoor heeft u de zekerheid dat u de maandelijkse leasekosten kunt betalen.

U moet zorgeloos kunnen genieten van uw leaseauto en een goede keuze kunnen maken. Daarom heeft u 14 dagen bedenktijd.

Een eventueel geschil wordt snel opgelost door een onafhankelijke geschillencommissie.

VEELGESTELDE VRAGEN OVER PRIVATE LEASE.

Heeft u interesse in privé leasen of heeft u al een Private Lease overeenkomst van BMW Financial Services? Dan vindt u hieronder praktische informatie. Staat het antwoord op uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

* Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een BMW Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De Private Lease tarieven zijn geldig tot en met 30 september 2019 of zolang de voorraad strekt. BMW Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services.