Overname BMW Amsterdam door Van Poelgeest.

BMW Group zit middenin een groots modellenoffensief, terwijl er tegelijkertijd zeer ambitieuze duurzaamheidsdoelstellingen na worden gestreefd. Premium en duurzaamheid zijn immers onafscheidelijk. Met uiteraard volledig elektrische modellen – zoals de iX3 vanaf januari en de revolutionaire iX in het najaar – nieuwe plug-in hybrides en krachtige, hoog-efficiënte verbrandingsmotoren met de laagst mogelijke CO2-uitstoot heeft u bij BMW Group zélf de keuze: de Power of Choice.

Aan deze boeiende mix van vooruitgang en optimisme kunnen wij dichter bij huis nog een ontwikkeling toevoegen. BMW Amsterdam is met ingang van vandaag, 1 december, in nieuwe handen. Maakt u zich geen zorgen. BMW draagt uw vertrouwde dealervestiging aan de Ring A10 niet aan zomaar een partij over, maar aan een vooruitstrevende businesspartner met zes andere BMW en MINI vestigingen: dealergroep Van Poelgeest.

Van Poelgeest heeft een jonge bedrijfscultuur, is vernieuwend en streeft ernaar de meest aanbevolen en best presterende BMW en MINI dealer in Nederland te zijn. De organisatie heeft doorontwikkelde processen die tot een (gemeten) hoge klanttevredenheid leiden.

Van Poelgeest neemt u graag mee in de veelbelovende toekomst van BMW en MINI, waarbij er voor u als klant niets verandert. Zo mogelijk wordt de merkbeleving alleen nog maar beter.

Wij danken u voor uw loyaliteit en het voortdurende vertrouwen in BMW en MINI en heten u van harte welkom bij Van Poelgeest