Onderhoud en reparatie bij BMW Amsterdam

Ontdek de mogelijkheden voor uw BMW

Of uw BMW nu een check, onderhoud of een wettelijk verplichte keuring nodig heeft, de ervaren BMW monteurs van uw BMW dealer of BMW Erkend Service Partner kennen uw auto door en door. Met hun specifieke know how en alle innovatieve diagnose- en programmeringstechnologieën houden zij uw BMW in topconditie. Daarbij gebruiken zij vanzelfsprekend originele BMW onderdelen. Bovendien krijgt u op de uitgevoerde werkzaamheden en op de onderdelen twee jaar garantie. Bij elk werkplaatsbezoek zorgen wij voor het behoud van uw rijplezier en een uitstekende inruilwaarde later. Uw tevredenheid is daarbij voor ons zo belangrijk dat wij er regelmatig naar vragen.

LET OP: De afslag S111 afgesloten t/m 13 augustus 2018. U kunt hierdoor verkeershinder ondervinden. Onze excuses voor het ongemak!

BMW Afspraak plannen

Werkplaatsafspraak

Een afspraak met de werkplaats maken doet u wanneer u dat het beste uitkomt. Met de Online Afspraakplanner van BMW is de werkplaatsreceptie 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. U kunt direct uw wensen kenbaar maken, want er zijn nooit wachtenden voor u. Dat maakt een werkplaatsafspraak plannen erg gemakkelijk. Word bovendien direct lid van BMW Privileges i.c.m. een werkplaatsafspraak bij de BMW dealer.

Pechhulp

BMW Mobile Care is een veelomvattend pakket mobiliteitsservices. Daarmee kunt u tot 5 jaar na de eerste toelating van uw BMW rekenen op uitgebreide pechhulp. Met BMW Extended Mobile Care kunt u ook daarna - wanneer u maar wilt - gebruik maken van al deze hoogwaardige mobiliteitsservices. Tot uw BMW de leeftijd van 10 jaar bereikt.

Airco Service

Steeds meer BMW modellen hebben airconditioning. Vandaar dat elke BMW dealer of BMW Erkend Service Partner alles in huis heeft om de airconditioningssystemen van BMW goed en efficiënt te onderhouden.

BMW Schadeherstel

Schadeherstel

Een beschadigde BMW wil maar één ding: zo snel mogelijk weer helemaal als nieuw zijn. Bij het schadeherstelbedrijf van de BMW dealer of BMW Erkend Service Partner is daarvoor alles in huis: merkspecifieke kennis, ervaring en originele BMW onderdelen.

BMW Schadeherstel

APK

Uw BMW geeft zelf aan wanneer hij even naar de werkplaats wil. Alleen voor de Algemene Periodieke Keuring (APK) krijgt u een herinnering van de overheid. Dat komt omdat deze keuring niet behoort tot het voorgeschreven onderhoud: de APK is wettelijk verplicht