Onderhoud bij BMW Amsterdam

Ontdek de mogelijkheden voor uw BMW

Of uw BMW nu een check, onderhoud of een wettelijk verplichte keuring nodig heeft, onze ervaren BMW monteurs kennen uw auto door en door. Met hun specifieke know how en alle innovatieve diagnose- en programmeringstechnologieën houden zij uw BMW in topconditie. Daarbij gebruiken zij vanzelfsprekend originele BMW onderdelen. Bovendien krijgt u op de uitgevoerde werkzaamheden en op de onderdelen twee jaar garantie. Bij elk werkplaatsbezoek zorgen wij voor het behoud van uw rijplezier en een uitstekende inruilwaarde later. Uw tevredenheid is daarbij voor ons zo belangrijk dat wij er regelmatig naar vragen.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

U rijdt altijd in een perfect onderhouden BMW – voor een aantrekkelijke, vaste prijs vooraf. Dat is BMW Service Inclusive. U kunt in één keer al het voorgeschreven onderhoud als pakket ongekend voordeling inkopen. Daarmee bent u veel voordeliger uit dan wanneer u voor elk werkplaatsbezoek apart betaalt. Service Inclusive is beschikbaar voor alle modellen.

PECHHULPVERLENING (EMC)

BMW Mobile Care is een veelomvattend pakket mobiliteitsservices. Daarmee kunt u tot 5 jaar na de eerste toelating van uw BMW rekenen op uitgebreide pechhulp. Met BMW Extended Mobile Care kunt u ook daarna - wanneer u maar wilt - gebruik maken van al deze hoogwaardige mobiliteitsservices. Tot uw BMW de leeftijd van 10 jaar bereikt.

BMW APK

APK VOOR UW BMW.

Voor de Algemene Periodieke Keuring (APK) krijgt u een herinnering van de overheid. Ook voor de APK is BMW Amsterdam het aangewezen adres. We doen alles wat nodig is voor de verkeersveiligheid. Mocht er iets meer nodig zijn, dan krijg u een heldere prijsopgave vooraf. Afspraak is afspraak.