Nieuws

Mis het niet

De nieuwe BMW M2 CS

De nieuwe BMW M2 CS.

6 november 2019

De BMW M2 CS is een volbloed M model dat buitengewone prestaties levert en een echt autosportgevoel biedt. De drijvende kracht is een 331 kW (450 pk) sterke high-performance M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor.
De nieuwe BMW 2 Serie Gran Coupé

De nieuwe BMW 2 Serie Gran Coupé.

16 oktober 2019

Geen traditionele coupé, maar een heel bijzondere ervaring: de eerste BMW 2 Serie Gran Coupé heeft een uitdagend karakter en introduceert een nieuwe vorm van autoriteit in de compacte premiumklasse.
De nieuwe BMW X6

De nieuwe BMW X6.

3 juli 2019

De nieuwe BMW X6 koppelt de wendbare en veelzijdige rijeigenschappen van een Sports Activity Vehicle met de ronduit indrukwekkende looks van een coupé.
De nieuwe BMW M8 Coupé en M8 Cabrio

De nieuwe BMW M8 Coupé & BMW M8 Cabrio

5 juni 2019

BMW M start een offensief met een serie van nieuwe high-performance sportauto’s: de BMW M8 Coupé en BMW M8 Cabrio. Vanaf de lancering zijn ook de Competition versies van de BMW M8 Coupé en BMW M8 Cabrio leverbaar.
De nieuwe BMW 1 Serie

De nieuwe BMW 1 Serie

27 mei 2019

Met de nieuwe BMW 1 Serie breekt een nieuw tijdperk aan. De derde generatie van dit succesvolle premium compacte model is gebaseerd op het moderne BMW voorwielaandrijvingsplatform.
BMW M5 Edition 35 Jahre

De BMW M5 'Edition 35 Jahre'.

20 mei 2019

Al 35 jaar is de BMW M5 het toonbeeld van de high-performance sportsedan – de speciale jubileumuitvoering wordt in een oplage van slechts 350 stuks geproduceerd.
De nieuwe BMW M8 Coupé

De nieuwe BMW M8 Coupé.

9 mei 2019

Extreme prestaties en gepersonaliseerde rijervaring: BMW M GmbH ontwikkelt nieuw display en besturingssysteem. Debuut in nieuwe BMW M8 Coupé en BMW M8 Cabrio: Setup knop voor configuratie van aandrijflijn- en chassissystemen maakt ook selectie van reminstellingen mogelijk – Nieuwe M modus bevordert gefocust rijden op de weg en het circuit.
BMW i prototypes

EXTREME TESTS BMW IX3, I4 EN INEXT.

27 maart 2019

BMW i bereidt de volgende generatie volledig elektrisch aangedreven auto’s grondig voor op hun introductie. Drie nieuwe modellen ondergaan momenteel intensieve tests in het wintertestcentrum van BMW Group, in het Zweedse Arjeplog.