Nieuws

Mis het niet

BMW Amsterdam

UPDATE CORONAVIRUS.

2 april 2020

Wij volgen de ontwikkelingen omtrent het coronavirus op de voet en doen er alles aan om onze acties en besluiten aan te laten sluiten bij de stand van zaken en de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De uitbraak en snelle verspreiding van het coronavirus in Nederland heeft ervoor gezorgd dat zowel de overheid als het bedrijfsleven noodzakelijke maatregelen neemt om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan.

JOYRIDE | BMW Z4 M40i

JOYRIDE | BMW Z4 M40i

21 november 2019

Zodra de kap van de BMW Z4 M40i wordt geopend, zijn er geen grenzen meer aan het rijplezier. Open, sportief en compromisloos. Durf jij het aan?

De nieuwe BMW M2 CS

De nieuwe BMW M2 CS.

6 november 2019

De BMW M2 CS is een volbloed M model dat buitengewone prestaties levert en een echt autosportgevoel biedt. De drijvende kracht is een 331 kW (450 pk) sterke high-performance M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor.
De nieuwe BMW 2 Serie Gran Coupé

De nieuwe BMW 2 Serie Gran Coupé.

16 oktober 2019

Geen traditionele coupé, maar een heel bijzondere ervaring: de eerste BMW 2 Serie Gran Coupé heeft een uitdagend karakter en introduceert een nieuwe vorm van autoriteit in de compacte premiumklasse.
De nieuwe BMW X6

De nieuwe BMW X6.

3 juli 2019

De nieuwe BMW X6 koppelt de wendbare en veelzijdige rijeigenschappen van een Sports Activity Vehicle met de ronduit indrukwekkende looks van een coupé.
De nieuwe BMW M8 Coupé en M8 Cabrio

De nieuwe BMW M8 Coupé & BMW M8 Cabrio

5 juni 2019

BMW M start een offensief met een serie van nieuwe high-performance sportauto’s: de BMW M8 Coupé en BMW M8 Cabrio. Vanaf de lancering zijn ook de Competition versies van de BMW M8 Coupé en BMW M8 Cabrio leverbaar.
De nieuwe BMW 1 Serie

De nieuwe BMW 1 Serie

27 mei 2019

Met de nieuwe BMW 1 Serie breekt een nieuw tijdperk aan. De derde generatie van dit succesvolle premium compacte model is gebaseerd op het moderne BMW voorwielaandrijvingsplatform.