Experts in Geweldig.

BMW maakt rijden geweldig. Dat doen we door kwalitatief hoogwaardige auto’s te maken. Met altijd de nieuwste technologie. Alles daaromheen moet ook kloppen. Vanaf de eerste kennismaking, de levering tot onderhoud. Alleen geweldig is goed genoeg. Maar wat maakt onze service, uitstekende service? Wat maakt onze mensen ‘Experts in Geweldig'?

Experts in Geweldig

Mensen maken het verschil.

Bij BMW Amsterdam staat persoonlijke aandacht voorop. Daarom helpen wij onze klanten altijd op een hele persoonlijke manier. Zowel in de werkplaats als in de showroom. Dagelijks staan er ruim 80 BMW medewerkers klaar om u te helpen. En dankzij regelmatige trainingen blijven onze experts altijd up-to-date. Want zoals u weet; BMW staat nooit stil.

Experts in Geweldig

AANDACHT MAAKT GEWELDIG.

Bijzondere aandacht en service. U mag het verwachten van een merk als BMW. Zo kunt u bijvoorbeeld na enige tijd een tweede aflevermoment inplannen om aanvullende vragen over uw BMW te stellen. Bij BMW Amsterdam staat hiervoor een BMW Product Genius voor u klaar die ervoor zorgt dat u uw BMW nog beter leert kennen. Wat weer bijdraagt aan meer rijplezier.

Experts in Geweldig

WIJ ZIJN DUIDELIJK. ALTIJD.

Op een BMW kunt u vertrouwen. En wij vinden het ontzettend belangrijk dat dit ook geldt voor onze service. Bij ons weet u altijd waar u aan toe bent. Zo zijn facturen helder geformuleerd en gespecificeerd. En u kunt eenvoudig een afspraak maken met de afspraakplanner op de website. En natuurlijk gewoon door ons te bellen. Onze medewerkers staan zeven dagen per week voor u klaar. Let op: vanaf 1 februari 2020 zijn wij alleen de laatste zondag van de maand geopend!

Experts in Geweldig

KWALITEIT EN NIETS MINDER.

Bij BMW Amsterdam is uw BMW in de beste handen, bij ervaren, uitstekend opgeleide BMW-experts. U kunt altijd rekenen op geweldige service en onderhoud. En op de kwaliteit van Originele BMW Onderdelen. Uw BMW mag dan wel een nummer hebben. Maar zo zullen wij hem nooit behandelen.

Experts in Geweldig

U ZIT NÓÓIT ZONDER BMW.

Stilstaan is geen optie. Mocht uw BMW ooit onderhoud nodig hebben, dan kunt u gebruik maken van gelijkwaardig vervangend vervoer. Uiteraard een BMW. Ook beschikken we over een haal-en brengservice.