De nieuwe BMW Z4 First Edition.

Acceleratie. Kracht. Precisie.

Laat iedereen nonchalant achter zich: de nieuwe BMW Z4 First Edition ontvouwt vanuit elk perspectief een nieuwe dimensie van rijden met open dak. Een speciale editie met de esthetiek van een roadster en de dynamiek van een BMW M model. De unieke BMW Z4 First Edition is slechts tijdelijk leverbaar. Exclusief uitgevoerd in Frozen Orange metallic. Met open of gesloten kap – deze buitengewone BMW Roadster streeft met zijn volle 340 pk naar grenzeloze vrijheid. De wereldpremière van de nieuwe BMW Z4 vindt plaats in oktober tijdens Mondial de l’Automobile in Parijs.

De nieuwe BMW Z4

HET DESIGN.

De BMW Z4 First Edition laat zijn atletische en zelfverzekerde karakter zien. De hexagonale Bi-LED-koplampen met voor het eerst verticaal geplaatste buisjes waaieren vloeiend naar de flanken uit, waardoor het middelpunt van de neus duidelijk zichtbaar is: de vlakke, laag geplaatste BMW nierengrille in meshdesign. Samen met de M specifieke luchtinlaten wordt de voorzijde nog eens extra visueel verbreed. Exclusieve sportiviteit, gemaakt voor de weg.

De nieuwe BMW Z4

VOEL DE VRIJHEID.

Zo fascinerend is rijden met open dak: de lange motorkap, de klassieke softtop en de korte overhangen benadrukken het karakteristieke roadster-silhouet van de BMW Z4 First Edition. Het sportieve profiel wordt onderstreept door minimalistisch design met lichtvangende en schaduwvlakken van de voor- tot de achterzijde. Een dynamische vorm die in de sterke schouderlijn uitmondt.

De nieuwe BMW Z4

LAAT ZE STAREN.

Aan de achterzijde ademt de BMW Z4 First Edition pure dynamiek. De markante achterspoiler komt elegant los van het oppervlak, terwijl de vloeiende designlijnen rond de schouderpartij de slanke LED-achterlichten omlijsten. Een krachtig slotakkoord: de achterbumper van het M Aerodynamicapakket die samen met de diffusor en de uitlaateindpijpen kracht en sportiviteit uitstraalt.

De nieuwe BMW Z4

ONTVOUWT KRACHT.

Acceleratie. Kracht. Precisie. Drie eigenschappen die de BMW Z4 First Edition in elke bocht doen uitblinken. In slechts 4,6 seconden accelereert de speciale editie van 0 tot 100 km/h. Een ervaring die naar meer smaakt – en die met de combinatie van een strak onderstel, directe besturing en een laag gewicht het rijplezier tot een sportieve openbaring maakt.

340 PK ontvouwt de M TwinPower Turbo motor. De 6-cilinder-in-lijn benzinemotor, het sportonderstel, het M sportremsysteem en het M sportdifferentieel brengen de rijbeleving binnen enkele seconden naar nieuwe hoogten.