De nieuwe BMW X6.

BMW onthult een nieuwe generatie van het model dat de basis legde voor een innovatief en hoogst onderscheidend nieuw type auto: de Sports Activity Coupé (SAC). De nieuwe BMW X6 koppelt de wendbare en veelzijdige rijeigenschappen van een Sports Activity Vehicle met de ronduit indrukwekkende looks van een coupé. De derde generatie BMW X6 heeft een uitgesproken, exclusief design dat zijn zelfverzekerde en overheersende uitstraling benadrukt. Geavanceerde aandrijvings- en ondersteltechnologie gaat samen met een scala aan innovaties die een unieke, sportieve en toch luxe rijbeleving creëren. Net als zijn voorganger wordt ook de nieuwe BMW X6 geproduceerd in de VS, in de BMW Group fabriek in Spartanburg.

Vanaf december 2019 staat de nieuwe BMW X6 in onze showroom.

De nieuwe BMW X6

Het design van de BMW X6.

Trekt de aandacht: de nieuwe BMW X6 hoeft niet eens te rijden om op te vallen in de massa. Dat doet hij al bij stilstand met zijn krachtige proporties en expressieve design, in combinatie met de exterieuruitrusting BMW Individual hoogglans Shadow Line. In het bijzonder na zonsondergang komt zijn uitgesproken karakter naar voren dankzij de exclusieve BMW ‘Iconic Glow’ nierengrille. Als de indrukwekkende 22 inch wielen in beweging komen, gaat de hartslag omhoog. Het interieur biedt dankzij exclusieve materialen en een op de bestuurder gerichte cockpit een gelijkwaardige mate van prikkels en ontspanning.

De nieuwe BMW X6

DE RIJDYNAMIEK VAN DE NIEUWE BMW X6.

Met de kenmerken van een geboren leider: de topprestaties van de 530 pk 8-cilinder benzinemotor, de buitengewone precisie van het Adaptieve M onderstel Professional en de optimale samenwerking tussen adaptieve luchtvering op voor- en achteras en het xOffroad Pack maken de nieuwe BMW X6 op ieder terrein heer en meester.

Het moderne design van de nieuwe BMW X6 benadrukt zijn krachtige persoonlijkheid.

DESIGNHIGHLIGHTS NIEUWE BMW X6.

De gespierd ogende carrosserie van de nieuwe BMW X6 straalt pure kracht uit – een hint naar de machtige BMW TwinPower Turbo 8-cilinder 530 pk sterke benzinemotor. Zijn atletische designtaal wordt versterkt door de robuuste 22 inch lichtmetalen M wielen in V-spaakstyling en verdere sportieve details. Uitrustingsmogelijkheden zoals de BMW nierengrille ‘Iconic Glow’, het BMW Laserlight in specifiek X design en het glazen panoramadak Sky Lounge zijn aanvullende, typerende accenten. Het interieur is al even indrukwekkend met exclusieve designdetails zoals de glasapplicatie ‘CraftedClarity’, de sportstoelen en de ambianceverlichting.

De BMW nierengrille 'Iconic Glow' vormt een indrukwekkende eyecatcher. De innovatieve LED vezeltechnologie maakt opzienbarende verlichtingsdesigns in wit mogelijk - bijvoorbeeld tijdens het rijden of bij het openen en afsluiten van de BMW X6.

Het BMW Laserlight is uitgevoerd in specifiek X design en schijnt in de laser-grootlichtmodus met tot wel 500 meter bijna dubbel zo ver als conventionele koplampen. Dit verbeterde zicht in het donker zorgt voor een aanzienlijke toename van de veiligheid. De blauwe X signatuur en het opschrift  'BMW Laser' onderstrepen de innovatieve technologie van de auto.

Het Welcome Light Carpet projecteert een sfeervol lichtdesign op de grond voor de portieren en zorgt al voor het instappen voor een warm welkom. Ook is uitstappen in het donker dankzij het Welcome Light Carpet nog comfortabeler en veiliger.

Het glazen panoramadak biedt, wanneer geopend, veel frisse lucht en zorgt gesloten voor een aangenaam licht interieur. Met één druk op de knop of met de sleutel van de BMW is het voorste deel van het panoramadak volledig automatisch te openen en te sluiten. Het panoramadak is uitgerust met een schuif- en kantelfunctie voor het voorste deel, een zonwering en een windbegeleider.

De ambianceverlichting inclusief contourverlichting in voor- en achterportieren creëert een ontspannende, behaaglijke sfeer in het interieur. Het Welcome Light Carpet verlicht bij het in- en uitstappen het gebied voor de autoportieren. Voor de ambianceverlichting kunt u kiezen uit zes dimbare lichtdesigns in de kleuren wit, blauw, oranje, brons, sering en groen.

De glasapplicatie 'CraftedClarity' omvat met de hand vervaardigde glaselementen die het interieur zowel visueel als tastbaar verfraaien. Zo zijn details van de transmissiehendel, de volumeregelknop, de iDrive Controller en de start-/knopknop vervaardigd uit hoogwaardig kristal.

Het glazen panoramadak Sky Lounge zorgt overdag voor een royaal gevoel van ruimte en in het donker voor een sfeervolle ambiance dankzij een uit meer dan 15.000 lichtelementen samengestelde verlichting. Het lichtdesign kan in de zes kleuren van de ambianceverlichting worden geschakeld.

De nieuwe BMW X6

INNOVATIEVE TECHNOLOGIEËN.

De BMW X6 is een geboren leider: met een reeks ultramoderne technologieën en functies die het mogelijk maken om iedere rit met het hoogst mogelijke comfort te combineren. Innovatieve functies zoals de BMW Digital Key, bekerhouders met temperatuurregeling of het indrukwekkende 12,3 inch touchscreen Control Display bieden bedieningsgemak in iedere situatie. Dankzij Entertainment System Professional achterin, comfortstoelen met massagefunctie en ventilatie en het Ambient Air pakket wordt een maximale hoeveelheid entertainment en weldaad geboden.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.