De nieuwe BMW M8 Gran Coupé en BMW M8 Competition Gran Coupé

De BMW 8 Serie Gran Coupé M Modellen zijn opvallende sportauto’s met vier portieren. Ze combineren de technische vaardigheden van BMW M met de exclusiviteit van de BMW Luxeklasse en bieden uitzonderlijke rijervaringen met een luxe ambiance. Er zijn drie formidabele varianten om uit te kiezen: de BMW M850i Gran Coupé biedt een uniek samenspel van prestaties, efficiëntie en comfort. De BMW M8 Gran Coupé met M xDrive maakt indruk met zijn zeer exclusieve ambiance en dynamische karakter. Het meest extravagante model in het aanbod – de BMW M8 Competition Gran Coupé met M xDrive levert overweldigende prestaties en is de belichaming van pure high-performance luxe.

De nieuwe BMW M8 Gran Coupé

DESIGN.

Het vooruitstrevende design van de BMW M8 Competition Gran Coupé maakt indruk met zijn radicaal dynamische en toch elegante contouren. Het resultaat is een indrukwekkende vierdeurs sportauto die vanuit ieder perspectief moeiteloos zijn luxueuze karakter toont. Met de mooiste materialen en meesterlijk vakmanschap vormt het interieur de perfecte symbiose van pure sportieve ambiance en exclusieve luxe.

De nieuwe BMW M8 Gran Coupé

PERFORMANCE.

De high-performance M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor met een cilinderinhoud van 4,4 liter en 460 kW (625 pk) is de krachtigste motor in een standaard BMW productiemodel. Uitgerust met twee Twin Scroll turbocompressoren, hogedrukinjectie en Valvetronic maakt de high-performance krachtbron in de BMW M8 Competition Gran Coupé indruk op zowel de weg als het circuit: 750 Nm koppel, acceleratie van 0 naar 100 km/h in 3,2 seconden en van 0 naar 200 km/h in 11,0 seconden.

De BMW M8 is het meest sportieve en elegante model van het hele BMW portfolio – en de BMW M8 Gran Coupé is het meest exotisch en fascinerend van allemaal.

HIGHLIGHTS BMW M8 COMPETITION GRAN COUPÉ.

De krachtige high-performance M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor van de BMW M8 Competition Gran Coupé heeft een buitengewoon vermogen van 460 kW (625 pk) en 750 Nm koppel vanuit zijn 4,4 liter. Een cross-bank uitlaatspuitstuk optimaliseert de respons van de M motor, een vergelijkbaar design wordt ook in de autosport gebruikt. Twee Twin Scroll uitlaatturbocompressoren optimaliseren de vermogensafgifte en bieden uitzonderlijke prestaties - zowel op de weg als op het circuit.

De BMW M8 Gran Coupé en BMW M8 Competition Gran Coupé, beide met M xDrive, tillen sportief rijplezier naar een ongekend hoog niveau. Dat is het resultaat van perfect op elkaar afgestemde, nauwkeurig ontwikkelde aandrijvings- en onderstelcomponenten - puur autosport-DNA dat staat voor het toppunt van technische innovaties van BMW M. Voor elke seconde ultiem rijplezier.

De BMW M8 Gran Coupé en BMW M8 Competition Gran Coupé introduceren een nieuwe en specifieke designtaal voor luxueuze sportauto's. De dynamische voorzijde, het vloeiende coupésilhouet met licht dalende daklijn en de atletische achterzijde vormen samen een krachtige expressie van dynamische prestaties en onmiskenbaar karakter. De vier portieren passen perfect in de sportief-elegante uitstraling van deze buitengewone sportcoupé. De complexe vormen van de schouderlijn en de elegante transitie van dak naar bagageklep zijn exclusieve kenmerken die gewoonlijk alleen te zien zijn bij met de hand gebouwde auto's.

Het exclusieve interieur onderstreept de unieke sportieve ambiance van een M Model, zonder compromissen op het gebied van luxe. Van het met leer beklede M stuurwiel en de M Sportstoelen in vollederen bekleding Merino tot de gedetailleerde lichtgeleiders op de portieren en de middenconsole en de voor M kenmerkende contrasterende rode accenten op bedieningselementen - ieder detail accentueert het expressieve sportautokarakter.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.