De nieuwe BMW 3 Serie Touring.

De nieuwe BMW 3 Serie Touring combineert innovatie, functionaliteit en sportieve dynamiek tot een perfect geheel. Als de atleet onder de allrounders verenigt hij zeer efficiënte BMW TwinPower Turbo motoren, perfect afgestelde onderstelcomponenten en state-of-the-art assistentiesystemen. Om indruk te maken met rijdynamiek die ongeëvenaard is in het segment. Deze eigenschap straalt hij zelfs uit bij stilstand. Met innovatieve oplossingen voor het interieur en de praktische BMW Intelligent Personal Assistant neemt hij veel zaken naar wens uit handen – en creëert zo tijd voor de echt belangrijke dingen om van te genieten.

De nieuwe BMW 3 Serie Touring wordt 28 september geïntroduceerd in onze showroom.

HIGHLIGHTS.

PROGRESSIEVE DESIGNTAAL
INNOVATIEVE FUNCTIONALITEIT
OPTIMAAL VERBONDEN
De nieuwe BMW 3 Serie Touring

PROGRESSIEVE DESIGNTAAL

Op en top atleet: de sportieve genen van de BMW 3 Serie Touring zijn direct duidelijk zichtbaar. Het moderne design van de lage voorzijde interpreteert het samenspel tussen de karakteristieke BMW nierengrille en de koplampen nieuw en benadrukt zijn extreem sportieve stand op de weg. Heldere lijnen en zachte oppervlakken creëren een vertrouwd silhouet, kenmerkend voor BMW Touring modellen. In combinatie met zijn krachtige schouderlijn straalt hij pure kracht en extreem aerodynamische eigenschappen uit. Het interieur haakt in op deze combinatie van elegantie en sportiviteit, door die te verbinden met modern comfort en innovatieve functionaliteit.

De nieuwe BMW 3 Serie Touring

INNOVATIEVE FUNCTIONALITEIT

Of het nu is voor een vakantie met het hele gezin, een weekendje weg of een dagje winkelen – de BMW 3 Serie Touring brengt comfort in de dagelijkse routine. Hij biedt een veelvoud aan innovatieve opbergmogelijkheden in het interieur en in de bagageruimte om ruimte te scheppen voor alles wat mee moet. De achterbank klapt automatisch neer met een druk op de knop, waardoor het laadvolume in enkele seconden verdrievoudigt. De innovatieve anti-sliprails op de laadvloer maken het mogelijk om op een veilige manier zware bagage te vervoeren: bij het wegrijden komen ze volledig automatisch omhoog en zetten de bagage vast. Dankzij het innovatieve Comfort Access systeem is een korte voetbeweging onder de achterbumper voldoende om de bagageklep zonder aanraking te openen en sluiten. Dit en vele andere functies maken van de BMW 3 Serie Touring het sportiefste ruimtewonder in zijn klasse.

De nieuwe BMW 3 Serie Touring

OPTIMAAL VERBONDEN

Persoonlijke voorkeuren en gewoonten bepalen dat zeer individuele gevoel van comfort. Iedere rit brengt de BMW 3 Serie Touring dat gevoel naar een nog hoger niveau. De functies van de innovatieve BMW Intelligent Personal Assistant helpen daarbij. Het systeem registreert uw beslissingen en instellingen en leert u zo iedere dag beter kennen. Zonodig koppelt hij navigatie- en entertainmentsystemen aan uw agenda of brengt hij u altijd via de snelste route naar uw favoriete restaurant. Als een echte assistent beantwoordt hij uw vragen over de BMW 3 Serie Touring en de vele uiteenlopende innovatieve mogelijkheden en functies.

Voor velen is de BMW 3 Serie de ultieme BMW en gezichtsbepalend voor het merk.
De nieuwe BMW 3 Serie Touring

DE RIJDYNAMIEK VAN DE BMW 3 SERIE TOURING.

Al op pole position voordat hij zelfs maar een rondetijd heeft neergezet: de BMW 3 Serie Touring is toonaangevend in zijn klasse als het gaat om prestaties en rijdynamiek. Hiervoor verantwoordelijk zijn de krachtige BMW TwinPower Turbo motoren, die met een directe respons op het gaspedaal al bij lage toerentallen maximaal rijplezier garanderen. De mate van sportiviteit is op ieder moment aan te passen: met de Driving Experience Control zijn het adaptieve M onderstel en de Steptronic Sport transmissie individueel in te stellen, van comfortabel soepel tot bijzonder sportief. Op de achtergrond zorgt het optionele M Sportdifferentieel in combinatie met de Variable Sport Steering voor optimale handling en een buitengewoon wendbaar rijgedrag.

ASSISTENTIESYSTEMEN IN DE BMW 3 SERIE TOURING.

De BMW 3 Serie Touring brengt u veilig naar uw bestemming – en maakt van elke rit een sportieve belevenis. Dat komt door intelligente functies van de uitrustingen Driving Assistant Professional en Parking Assistant die ook al gedeeltelijk autonoom rijden mogelijk maken. Aan de veiligheid dragen ook de Active Cruise Control met Stop&Go functie inclusief Collision, Pedestrian & Cyclist Warning met remfunctie. De Steering & Lane Control Assistant is zelfs actief bij snelheden tot 210 km/h. De Parking Assistant die automatisch in- en uitparkeert en de Reversing Assistant zijn voorbeelden van autonoom rijden. Voor optimaal comfort en maximale veiligheid – in alle rijsituaties.

De uitrusting Driving Assistant Professional biedt optimaal comfort en maximale veiligheid in veel kritieke en monotone verkeerssituaties: met Steering & Lane Control Assistant inclusief assistentie bij smalle rijstroken, Emergency Stop Assistant, Local Hazard Preview, Lane Keeping Assistant met actieve bescherming tegen zijdelingse aanrijdingen en andere veiligheidsfuncties.

De inschakelbare Steering & Lane Control Assistant inclusief assistentie bij smalle rijstroken ontlast u bij eentonige verkeerssituaties. Bij snelheden tot 210 km/h zorgt dit systeem bij geactiveerde Active Cruise Control op elk type weg voor comfortabele assistentie bij het sturen en houdt uw BMW in het midden van de rijstrook.

Met de BMW Drive Recorder kunt u een video van de omgeving van uw BMW opnemen en deze afspelen op het centrale Control Display of via USB-export ook op uw CE-apparaat. Belangrijke gegevens zoals rijsnelheid en GPS-locatie worden synchroon met de video opgeslagen. De Drive Recorder heeft twee subfuncties: de Eventrecorder en de Crashrecorder.

De Crossing-traffic Warning met remfunctie herkent verkeerslichten, verkeersborden en kruisend verkeer en kan aanrijdingen voorkomen. Kan een ongeval niet worden vermeden, dan helpt het systeem de botssnelheid te verminderen.

Het pakket Parking Assistant Plus maakt het eenvoudiger om uw BMW te parkeren en te manoeuvreren. De uitrusting omvat onder meer het systeem Surround View met Top View, Panorama View en Remote 3D View, een zijdelingse parkeerhulp, de noodremfunctie Active Park Distance Control, de Parking Assistant met geleiding in lengte- en dwarsrichting, alsmede de Reversing Assistant (achteruitrijassistant).

De Reversing Assistant (achteruitrijassistant) slaat bij vooruitrijden met maximaal 35 km/h de laatste 50 meter van het gereden traject op, om deze desgewenst exact in omgekeerde richting achteruit te rijden. Daarbij wordt het sturen van u overgenomen en kunt u zich concentreren op het in de gaten houden van de omgeving van uw BMW.

De Speed Limit Assist past de Active Cruise Control na bevestiging van de bestuurder aan de maximumsnelheid voor het naderende traject aan. Deze wordt geregistreerd door het navigatiesysteem voor de gehele waarschijnlijke route en gecontroleerd door de camera. De beschikbaar gestelde gegevens worden doorlopend geactualiseerd door alle BMW modellen op de weg.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.