De nieuwe BMW 3 Serie.

Don't be driven by technology. Drive it!

Zodra de nieuwe BMW 3 Serie Sedan de weg op gaat, laat hij alles achter zich: zowel conventies als verwachtingen. Het icoon toont eens te meer hoe hij zichzelf opnieuw uitvindt. Want met de stijlbepalende vormtaal staat hij voor het begin van een nieuw tijdperk. De ultieme sportsedan wordt aangedreven door nog krachtigere en efficiëntere motoren. Ook biedt hij een nieuwe functie: zeg gewoon “Hey BMW’ en de nieuwe BMW 3 Serie herkent uw stem en luistert naar elk woord.

Wereldpremière op 2 oktober 2018 op de Mondial de l'Automobile in Parijs, marktintroductie vanaf 9 maart 2019.

De nieuwe BMW 3 Serie

ICONISCH DESIGN.

Herinterpretatie van iconisch ontwerp van BMW-sportsedan in de nieuwe designtaal van het merk. Strakke lijnen en strak gemodelleerde oppervlakken stralen moderne esthetiek, sportiviteit en emotie uit. Keuze uit diverse uitvoeringen: Model Sport Line, Model Luxury Line en Model M Sport. Alle uitvoeringen worden gekenmerkt door duidelijke vormen en elegante oppervlakken en worden verrijkt met de ‘aangeboren’ dynamiek van een moderne uitstraling.

De nieuwe BMW 3 Serie

RIJPLEZIER.

Nog meer rijdynamiek dankzij verbeterde wielophanging, nieuwe dempertechnologie, stijvere carrosseriestructuur en bevestiging van wielophanging, toegenomen spoorbreedtes, gewichtsoptimalisatie, een laag zwaartepunt en een ideale gewichtsverdeling van 50:50.

Nog ruimere én sportievere keuze in ondersteluitrusting: M sportonderstel met verlaagde ophanging, Adaptief M onderstel, Variabele Sport Steering, M sportremsysteem, elektronisch aangestuurd M Sport differentieel met volledig variabele sperwerking, tot 19-inch lichtmetalen wielen.

De nieuwe BMW 3 Serie

VERFIJNDE PREMIUM AMBIANCE.

Uitgebreide standaarduitrusting en innovatieve opties resulteren in nog meer comfort, een sfeervol interieur en meer individualiseringsmogelijkheden. Nieuwe BMW 3 Serie Sedan beschikt over een nieuw met leder afgewerkt sportstuurwiel met multifunctionele knoppen en een nieuw bedieningselement voor de verlichtingsfuncties. Meer gebruiksgemak dankzij een nieuw ontworpen transmissiehendel en omringend bedieningspaneel op de middenconsole met iDrive-controller, start/stop-knop en rijmoditoetsen en de schakelaar van de voortaan elektrisch bediende parkeerrem.

INTELLIGENTE ASSISTENTIESYSTEMEN.

Innovatie op gelijk hoogte.

De BMW 3 Serie biedt diverse intelligente assistentiesystemen en innovatieve technologieën die uw rit nog veiliger en comfortabeler maken. De Traffic Jam Assistant, Parking Assistant of Gesture Control: met BMW Live Cockpit Professional en het volledig digitale instrumentenpaneel van 12,3 inch krijgt u een overzicht van alle informatie.

De uitrusting BMW Live Cockpit Professional inclusief navigatiefunctie omvat een hoogwaardig weergave- en bedieningsconcept, bestaande uit een via aanraking bedienbaar hoge-resolutie Touch Control Display van 10,25 inch en een volledig digitaal instrumentenpaneel van 12.3 inch.

Met BMW Gesture Control kunt u vastgelegde functies via bepaalde bewegingen van uw hand bedienen. Voor bepaalde bedieningshandelingen herkent het systeem bijvoorbeeld de gebaren 'vegen' of 'wijzen', waarmee u onder meer een inkomend telefoongesprek kunt aannemen of weigeren, of draaibewegingen met de wijsvinger, waarmee u het geluidsvolume kunt bedienen.

Het innovatieve bedieningsconcept BMW Operating System 7.0 maakt nog eenvoudigere en volledig intuïtieve bediening van vele autofuncties mogelijk, bijvoorbeeld via gebaren, spraak, aanraakscherm en iDrive Touch Controller. Hiervoor is de functionaliteit van de iDrive Touch Controller uitgebreid, zodat nu bijvoorbeeld alle Digital Services zoals apps direct selecteerbaar zijn.

De uitrusting Driving Assistant Professional biedt optimaal comfort en maximale veiligheid in kritieke of eentonige verkeerssituaties: met Steering & Lane Control Assist, Local Hazard Preview, Lane Keeping Assistant met actieve bescherming tegen zijdelingse aanrijdingen en andere veiligheidsfuncties.

Het uitrustingspakket Parking Assistant Plus maakt het eenvoudiger om de BMW te parkeren en te manoeuvreren. Het omvat onder meer het systeem Surround View inclusief Top View en Panorama View, Remote 3D View alsmede een zijdelingse parkeerhulp, de Parking Assistant met geleiding in lengterichting en de achteruitrijassistent.

Het full-colour BMW Head-Up Display projecteert voor het rijden relevante gegevens over de vooruit - in het directe gezichtsveld van de bestuurder zodat die zich optimaal kan concentreren op de weg en het verkeer. Zo worden (uitrustingsafhankelijk) onder meer de actuele snelheid, aanwijzingen van de navigatie, de Speed Limit Info met weergave van inhaalverboden en telefoon- en entertainmentlijsten weergegeven.

Prijsstelling.

Model:
Consumentenadviesprijs:
BMW 320iA
€ 48.615,-
BMW 330iA
€ 52.638,-
BMW 318d
€ 46.179,-
BMW 318dA
€ 47.600,-
BMW 320d
€ 50.467,-
BMW 320dA
€ 51.669,-
BMW 320dA xDrive
€ 55.965,-
BMW 330dA
€ 63.483,-

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.