De nieuwe BMW 2 Serie Gran Coupé.

Geen traditionele coupé, maar een heel bijzondere ervaring: de eerste BMW 2 Serie Gran Coupé heeft een uitdagend karakter en introduceert een nieuwe vorm van autoriteit in de compacte premiumklasse. Het is bovenal de compromisloze, prestatiegerichte esthetiek die zijn ambities onmiskenbaar duidelijk maakt. Niet trendvolgend, maar trendsettend. Niet conventioneel, maar individueel. Niet gewoon, maar buitengewoon. In lijn met de hoogwaardige technologieën en perfect afgestemde rijdynamische kenmerken onderscheidt de BMW 2 Serie Gran Coupé zich met gemak van de massa en volgt hij zijn eigen weg.

De nieuwe BMW 2 Serie Gran Coupé

DESIGN.

Hoogwaardige uitrustings-highlights.

Met zijn tot 19 inch grote wielen geeft de eerste BMW 2 Serie Gran Coupé zijn autoriteit een extreem lichtvoetige uitstraling. Markante BMW nieren, LED koplampen en achterlichten, frameloze portierruiten, een krachtige schouderlijn en sportieve achterzijde – pure autoriteit die ook in het interieur terugkomt. Met verlichte interieurlijsten en optionele sportstoelen zorgt de op de bestuurder gerichte cockpit voor een zowel exclusieve als dynamische ambiance. Tegelijkertijd houden de twee 10,25 inch displays van de BMW Live Cockpit Professional u samen met het BMW Head-Up Display volledig op de hoogte.

De nieuwe BMW 2 Serie Gran Coupé

RIJDYNAMIEK.

Motor, aandrijving- en ondersteltechnologieën.

Maakt de compacte premiumklasse een klasse beter: met dynamische uitrustingen – zoals het adaptieve onderstel, de transmissie met dubbele koppeling en de xDrive vierwielaandrijving – neemt de BMW 2 Serie Gran Coupé de leidende positie in zijn segment in als het gaat om wendbaarheid. In combinatie met de krachtige en zeer efficiënte BMW TwinPower Turbo benzine- en dieselmotoren onderscheidt hij zich met gemak van de massa en biedt hij buitengewoon zelfvertrouwen op iedere route.

De nieuwe BMW 2 Serie Gran Coupé

ASSISTENTIESYSTEMEN EN COMFORTFUNCTIES.

Innovatieve bestuurdersassistentiesystemen en technologieën.

De BMW 2 Serie Gran Coupé is ook technisch progressief tot in het kleinste detail. Innovatieve bestuurdersassistentiesystemen, zoals de Reversing Assistant, ondersteunen u tijdens de rit. De BMW Intelligent Personal Assistant tilt de communicatie tussen bestuurder en auto naar een hoger plan en de BMW Digital Key biedt meer gemak doordat het een ver- en ontgrendelen van de portieren via de smartphone mogelijk maakt.

De nieuwe BMW 2 Serie Gran Coupé

BLIKVANGER.

De designhighlights.

De BMW 2 Serie Gran Coupé vestigt nieuwe maatstaven. Van de kenmerkende voorzijde via de frameloze portierruiten en de licht dalende daklijn tot de sportieve achterzijde met LED achterlichten – elegantie ontmoet extravagantie. Het interieur maakt indruk met exclusieve designdetails, hoogwaardige materialen en naar wens een volledig digitaal instrumentenpaneel van 10,25 inch met daarnaast een even groot centraal aanraakscherm boven de middenconsole. Tegelijkertijd geven kenmerken als het glazen panoramadak het interieur een uitzonderlijk ruimtelijke uitstraling.

STANDAARD UITRUSTING.

De standaard uitrusting van de nieuwe BMW 2 Serie Gran Coupé bevat de volgende opties:

  • 16-inch lichtmetalen wielen voor 218i‚17-inch lichtmetalen wielen voor 220d en 18-inch lichtmetalen wielen voor M235i xDrive
  • LED koplampen
  • Doorlaadopening 40:20:40
  • BMW Live Cockpit (met 8,8 inch groot Centraal Informatie Display)
  • BMW Connected Pack (Remote Services en Conciërge Services)
  • Vergrote brandstoftank (voor 20d)  Stuurwiel met leder bekleed
  • Automatische airconditioning 1-zone
  • Active Guard Plus (Speed Limit Assist, Lane Departure Warning, Botswaarschuwing met City-remfunctie)
  • Diefstalremmende wielslotbouten

MOTORISERING EN PRIJSSTELLING.

Vanaf introductie 20 maart 2020.

Model
Vermogen kW (pk) Adviesprijs
BMW 218i
103 (140) € 37.880,-
BMW 218iA
103 (140) € 38.715,-
BMW M235i xDrive
225 (306) € 65.100,-
BMW 220d
140 (190) € 47.561,-

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.