De eerste BMW iX.

Ontstaan uit een visie. Gemaakt voor elektrisch rijden.

De BMW iX biedt dankzij efficiënte BMW eDrive technologie en elektrische vierwielaandrijving een buitengewone actieradius en een indrukwekkende acceleratie vanuit stilstand. De minimalistische vormtaal geeft de BMW een moderne en expressieve uitstraling. Ondertussen zorgt de combinatie van een hoogwaardige premium ambiance en de modernste technologieën ervoor dat het ruime interieur op alle vijf zitplaatsen het hoogste comfort biedt. Ontdek uw favoriete plek op wielen - de BMW iX.

De BMW iX is uitgerust met de nieuwste innovaties op het gebied van elektrificatie, autonoom rijden en connectiviteit. Hij biedt een mobiliteitsbeleving waarbij de mens meer dan ooit centraal staat. Hiervoor is het design van binnen uit tot stand gekomen. De BMW iX trakteert de bestuurder en de passagiers op maximale kwaliteit en welzijn. Het heldere en minimalistische exterieurdesign is een nieuwe interpretatie van mobiliteit, die volledig is gericht op de behoeften van de inzittenden. Het interieur biedt innovatieve mogelijkheden voor het benutten van de reistijd – en tegelijkertijd de mogelijkheden om te genieten van ontspanning, veiligheid en een nieuwe vorm van luxe.

Meer dan 600 km actieradius
Meer dan 120 km opladen in 10 minuten
Leverbaar eind 2021
We hebben de BMW iX van binnenuit ontworpen. Daarbij wilden we in het bijzonder een modern, warm en minimalistisch interieurdesign creëren, met een zeer ruimtelijk gevoel.
Domagoj Dukec – hoofd BMW Design
De eerste BMW iX

INNOVATIEVE AERODYNAMICA VAN DE BMW iX.

De BMW iX brengt het principe ‘vorm volgt functie’ met iedere millimeter van zijn dynamische design in de praktijk. Dat is vooral te zien aan de gladde carrosserie met lage raampartij, de tot een minimum beperkte naden en de vlakke onderzijde. Dankzij de gesloten voorzijde, de diffusor aan de achterzijde en uitzonderlijke details zoals de verzonken portiergrepen of de in de raamomlijsting geïntegreerde buitenspiegels bereikt de BMW iX een Cw-waarde van slechts 0,25. Zo verenigt hij actieradius en efficiëntie met innovatief SAV design.