De BMW 530e eDrive Edition.

NU STANDAARD MET HIGH EXECUTIVE PAKKET.

Met het High Executive Pakket betreedt u een wereld van luxe, comfort en gemak. De extra opties van dit pakket zorgen voor nog meer rijplezier. Denk aan LED-Koplampen, hoekverlichting, beam-assist en Navigatie Plus met een breed 9-inch touch screen, 3D weergave en online kaart updates.

Ook het interieur is zeer compleet uitgerust met elektrisch verwarmde voorstoelen, een lederen sportstuur en Dakota lederen bekleding. En al dit ‘meer’ krijgt u voor heel veel minder. Kiest ú nu voor een BMW 530e eDrive Edition, dan is uw prijsvoordeel € 7.839,-. Wacht niet langer en vraag een proefrit aan bij BMW Amsterdam.

HIGH EXECUTIVE PAKKET.

Leder Dakota
Comfortstoelen voor
Elektrisch verwarmde voorstoelen
Adaptieve LED koplampen
Real Time Traffic Information
Navigatiesysteem Professional
Multifunctioneel instrumentenpaneel
Behalve uitmuntende efficiency en perfecte praktische eigenschappen biedt BMW eDrive ook maximale rijdynamiek en de kwaliteit die kenmerkend is voor BMW.
BMW 530e eDrive Edition

SLIM OPLADEN VOOR MEER RIJPLEZIER.

De BMW 530e eDrive Edition kan via een conventioneel stopcontact of aan openbare laadpalen worden opgeladen. Intelligent energiemanagement optimaliseert het rendement van de hybride aandrijving. Daarvoor worden bijvoorbeeld aan de hand van beschikbare navigatiegegevens delen van de route en rijsituaties herkend die het meest geschikt zijn voor gebruik van de elektromotor dan wel voor het opladen van de accu.