De BMW 330e eDrive Edition.

NU STANDAARD MET HIGH EXECUTIVE PAKKET.

Waar moeten we beginnen? De nieuwe BMW 330e is op álle fronten verbeterd. Hij rijdt beter, stuurt scherper, is lichter en slimmer dan ooit.

Het Executive Pakket zet dan ook de puntjes op de i. Want daarmee beschikt u over verschillende extra opties die het verschil maken. Zoals Live Cockpit Professional, interactief, intuïtiever én sneller. En dankzij stemherkenning wordt u met een simpele ‘hey BMW’ op uw wenken bediend.

Het verschil zit in de details. En alle opties van de BMW 3 Serie eDrive Edition tellen op tot één ding: Meer rijplezier. Terwijl u er minder voor betaalt. Stapt u nu in, dan kunt u rekenen op voordeel dat oploopt tot € 7.129,-. Wacht niet langer, vraag een proefrit aan en ervaar het zelf.

INCLUSIEF HIGH EXECUTIVE.

01 Leder Vernasca
02 Alarmsysteem klasse 3
03 Elektrisch verwarmde voorstoelen
04 LED mistlampen voor
05 LED koplampen
06 BMW Live Cockpit Professional
07 BMW Connected Pack Professional
BMW 330e eDrive Edition

DE NIEUWE BMW 330e

De nieuwe BMW 330e wordt aangedreven door 292¹ pk puur rijplezier. De BMW Plug-in Hybride ontvouwt met zijn uiterst efficiënte combinatie van een elektromotor en de BMW TwinPower Turbo 4-cilinder benzinemotor een revolutionaire aandrijfkracht. Klaar om alles opnieuw te ontdekken. 135 kW (184 pk) aandrijving verbrandingsmotor + maximaal 83 kW (113 pk) elektrische aandrijving.

De BMW 330e eDrive biedt u het beste van beide werelden; efficiënt, dynamisch rijplezier. En met het High Executive Pakket voegt u daar een wereld van luxe, comfort en gemak aan toe. Wij vertellen u er graag alles over tijdens een proefrit bij BMW Amsterdam.