De BMW 225xe eDrive Edition.

NU STANDAARD MET HIGH EXECUTIVE PAKKET.

Met het High Executive Pakket betreedt u een wereld van luxe, comfort en gemak. De extra opties van dit pakket zorgen voor nog meer rijplezier. Denk aan LED-Koplampen, hoekverlichting, beam-assist en Navigatie Plus met een breed 9-inch touch screen, 3D weergave en online kaart updates.

Ook het interieur is zeer compleet uitgerust met elektrisch verwarmde voorstoelen, een lederen sportstuur en lederen bekleding. En al dit ‘meer’ krijgt u voor heel veel minder. Kiest ú nu voor een BMW 225xe eDrive Edition, dan is uw prijsvoordeel € 6.772,-. Wacht niet langer en vraag een proefrit aan bij BMW Amsterdam.

HIGH EXECUTIVE PAKKET.

Sportstuurwiel met leder bekleed
Alarmsysteem klasse 3
Elektrisch te openen en sluiten achterklep
Midden armsteun voor
Park Distance Control voor/achter
Automatische airconditioning 2-zone
Cruise Control
LED koplampen
Navigatiesysteem Plus
BMW Head-up Display
Real Time Traffic Information
Elektrisch verwarmde voorstoelen
Leder Dakota
Behalve uitmuntende efficiency en perfecte praktische eigenschappen biedt BMW eDrive ook maximale rijdynamiek en de kwaliteit die kenmerkend is voor BMW.

HET BESTE VAN BEIDE WERELDEN.

De BMW 225xe eDrive Edition biedt het beste van beide werelden. Emissiearm en zuinig rijden met BMW eDrive. En de rijdynamiek die u van BMW gewend bent dankzij BMW TwinPower Turbo motortechnologie. En kiest u nú voor een BMW 225xe eDrive Edition, dan krijgt u standaard een High Executive Pakket vol extra opties die uw BMW nóg comfortabeler, veiliger en simpelweg geweldiger maken.