RESERVEER NU DE BMW CONCEPT IX3.

In 2020 start de productie van de volledig elektrische BMW Concept iX3. Wilt u nu alvast zekerstellen dat u als een van de eerste Nederlanders dit unieke model zult rijden? Dan kunt u nu al vrijblijvend de BMW Concept iX3 reserveren. Zo bent u zeker van uw productieplaats.

Door een aanbetaling van € 1.500,- reserveert u een van de eerste productieplaatsen voor Nederland. Dan rijdt u straks voorop, qua design, prestaties en technologie. En mocht u zich bedenken, dan kunt de reservering altijd nog annuleren. Deze is pas bindend nadat u een koopovereenkomst hebt ondertekend.

WELK MODEL RIJDT U TOT UW BMW CONCEPT iX3 ARRIVEERT?

Natuurlijk helpen wij u ook in de tussentijd graag op weg en kunt u optioneel vast instappen in de BMW van uw keuze. Om u ook in de periode tot aan levering van uw nieuwe BMW Concept iX3 volledig te ontzorgen, bieden wij u een aantrekkelijk overbruggingsaanbod. Zo maken wij het wachten extra plezierig, bent u gegarandeerd van mobiliteit in een nieuwe BMW en ruilt u uw voorloopauto straks eenvoudig om voor uw nieuwe BMW Concept iX3.


Zo kunt u bijvoorbeeld een BMW 530e plug-in hybride rijden totdat u kunt overstappen in uw BMW Concept iX3. Op die manier maakt u vast kennis met het comfort en de kracht van deels elektrisch rijden. Of wilt u alvast overstappen op volledig elektrisch met de BMW i3? Ook is het mogelijk om ter overbrugging tijdelijk in te stappen in een reguliere BMW X3.

BMW i3.
BMW 530e PLUG-IN HYBRIDE.
BMW X3.
BMW i3 Bridging Offer

BMW i3.

Stap direct in de toekomst van elektrisch rijden met de nieuwe generatie 100% elektrische BMW i3 en de sportieve i3s. U zult hem nog gaan missen.

Vanaf € 649 p/mnd*

BMW 530e Bridging Offer

BMW 530e PLUG-IN HYBRIDE.

Maak nu al kennis met het comfort en de kracht van deels elektrisch rijden. De stap naar volledig elektrisch is daarna slechts een peulenschil.

Vanaf € 999 p/mnd*

BMW X3 Bridging Offer

BMW X3.

Wen alvast aan de veelzijdigheid van de nieuwe BMW X3. De 100% elektrische aandrijving is stap 2.

Vanaf € 999 p/mnd*

*Tarieven zijn in geval van BMW Operational Lease excl. BTW met een looptijd van 24 maanden en 20.000 km per jaar, inclusief verzekering en exclusief vervangend vervoer. Kortere looptijden zijn ook mogelijk

**Tarieven zijn in geval van BMW Private Lease excl. BTW met een looptijd van 24 maanden en 10.000 km per jaar, inclusief verzekering en exclusief vervangend vervoer. Kortere looptijden zijn ook mogelijk