BMW i8 Roadster.

De spannendste vorm van vrijheid.

De toekomst krijgt vorm – in de gestalte van de allereerste BMW i8 Roadster. Inspirerend, fascinerend en klaar om een nieuwe interpretatie te geven aan het begrip vrijheid. Voor onvoorwaardelijk rijplezier, zover de weg voert. Al bij de eerste blik op het iconische design stijgt het adrenalinepeil. De toerenteller schiet al even snel omhoog: de innovatieve Plug-in Hybride aandrijving genereert 374 pk en 570 Nm. En brengt de BMW i8 Roadster in 4,6 seconden van 0 naar 100 km/h. De snelste route om een nieuwe vorm van vrijheid te ervaren.

BMW i8 Roadster

DE ULTIEME UITSTRALING.

De BMW i8 Roadster is futuristisch tot in het kleinste detail. Zijn progressieve belijning spreekt een vormtaal die in dynamiek nauwelijks nog te overtreffen is. Het meest markante kenmerk: de indrukwekkende vleugeldeuren van licht carbon die comfortabel te openen zijn.

De atletische voorzijde zet het individuele karakter voort en presenteert trots de BMW nierengrille, geflankeerd door full-LED-koplampen en nieuw ontworpen Air Curtains. De onmiskenbare V-vormige Black Belt loopt vanaf de motorkap door over de hele auto en benadrukt het lage silhouet. Bovendien optimaliseert het indrukwekkende Streamflow design de luchtstroom, voor ongeëvenaarde aerodynamische eigenschappen.

BMW i8 Roadster

EEN BLIK IN DE TOEKOMST.

Ook het interieur van de BMW i8 Coupé onderstreept zijn unieke karakter. Dat blijkt al direct uit het exclusieve interieurdesign Accaro Amido/E-Copper. Het interieur zet de dynamische lijnvoering van het exterieurdesign voort, waardoor in de gehele cockpit een futuristische dynamiek ontstaat.

De middenconsole is licht naar de bestuurder gebogen, en de bedieningselementen zijn intuïtief te vinden – voor maximale centraalstelling van de bestuurder en overzichtelijkheid. Optimale zijdelingse steun en het hoogste comfort bieden de nieuwe elektrisch verstelbare sportstoelen. In het donker zorgt de LED-interieurverlichting voor een hoogwaardige ambiance.

BMW i8 Roadster

REVOLUTIEVERSNELLER.

Voorop rijden en vrijwel niets achterlaten. Dankzij het intelligente energiemanagement van de BMW i8 Roadster. Dit systeem coördineert het samenspel tussen de elektromotor met de hoogvoltage-accu en de verbrandingsmotor – altijd afgestemd op maximale prestaties bij minimaal verbruik. Zo ontstaat een krachtig Plug-in Hybride systeem gepaard met een enorme efficiency, zoals het gemiddeld verbruik van slechts 2,1l/100 km en een CO2-emissie van 46 g/km op indrukwekkende wijze bevestigen.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

BMW i Wallbox

BMW I WALLBOXEN.

Uw eigen stroombron.

BMW i biedt verschillende laadstations die geschikt zijn voor thuisgebruik of op kantoor. Een laadstation thuis vergroot het comfort van het rijden in een hybride of volledig elektrische auto omdat u altijd met een volle accu van huis kan vertrekken.

Wilt u meer informatie over de BMW i Wallboxen, neemt u dan gerust contact met ons op!

Download hier de brochure en prijslijst van de BMW i8