BMW i8 COUPÉ

Spectaculaire performance met krachtige drive.

De toekomst krijgt vorm – in de gestalte van de nieuwe BMW i8 Coupé. Inspirerend, fascinerend en klaar om een nieuwe interpretatie te geven van het begrip mobiliteit. Voor onvoorwaardelijk rijplezier, zover de weg voert. Al bij de eerste blik op het iconische design stijgt het adrenalinepeil. De toerenteller schiet al even snel omhoog: de innovatieve Plug-in Hybride aandrijving genereert 374 pk en 570 Nm. En brengt de nieuwe BMW i8 Coupé in 4,4 seconden van 0 naar 100 km/h. De snelste route naar een nieuw tijdperk.

BMW i8 Coupé

FUTURISTISCH.

Zijn progressieve belijning spreekt een vormtaal die in dynamiek nauwelijks nog te overtreffen is. Het meest markante kenmerk: de indrukwekkende vleugeldeuren van licht carbon die comfortabel te openen zijn. De atletische voorzijde zet het individuele karakter voort en presenteert trots de BMW nierengrille, geflankeerd door full-LED-koplampen en nieuw ontworpen Air Curtains.

De onmiskenbare V-vormige Black Belt loopt vanaf de motorkap door over de hele auto en benadrukt het lage silhouet. Bovendien optimaliseert het indrukwekkende Streamflow design de luchtstroom, voor ongeëvenaarde aerodynamische eigenschappen.

BMW i8 Coupé

EEN BLIK IN DE TOEKOMST.

Ook het interieur van de BMW i8 Coupé onderstreept zijn unieke karakter. Dat blijkt al direct uit het exclusieve interieurdesign Accaro Amido/E-Copper. Het interieur zet de dynamische lijnvoering van het exterieurdesign voort, waardoor in de gehele cockpit een futuristische dynamiek ontstaat.

De middenconsole is licht naar de bestuurder gebogen, en de bedieningselementen zijn intuïtief te vinden – voor maximale centraalstelling van de bestuurder en overzichtelijkheid. Optimale zijdelingse steun en het hoogste comfort bieden de nieuwe elektrisch verstelbare sportstoelen. In het donker zorgt de LED-interieurverlichting voor een hoogwaardige ambiance.

BMW i8 Coupé

LICHTGEWICHT.

De koppositie overnemen. Met de BMW i8 Coupé ligt dat voor de hand. Dat is onder meer te danken aan zijn uitzonderlijke lichtgewicht constructie: de LifeDrive architectuur. Deze bestaat uit de Drive-module – een aluminium chassis – en de Life-module – een ultralicht inzittendencompartiment van uiterst sterke carbon. Beide componenten hebben een optimaal gewicht om doordachte duurzaamheid efficiënt op de weg te brengen met adembenemende sportiviteit.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

BMW i Wallbox

BMW I WALLBOXEN.

Uw eigen stroombron.

BMW i biedt verschillende laadstations die geschikt zijn voor thuisgebruik of op kantoor. Een laadstation thuis vergroot het comfort van het rijden in een hybride of volledig elektrische auto omdat u altijd met een volle accu van huis kan vertrekken.

Wilt u meer informatie over de BMW i Wallboxen, neemt u dan gerust contact met ons op!

Download hier de brochure en prijslijst van de BMW i8