BMW i3 FOR THE OCEANS EDITION.

OP WEG VOOR PLASTICVRIJE OCEANEN.

De BMW i3 For the Oceans Edition is een unieke uitvoering met een bijzonder mooi verhaal. Met deze gelimiteerde editie voegt BMW opnieuw een hoofdstuk toe aan een reeks indrukwekkende duurzame prestaties. Naast het duurzame concept verbindt BMW deze beperkte oplage aan het belang van schone oceanen. Met de aanschaf wordt een bedrag van € 1000,- gedoneerd aan een NGO die zich zonder winstoogmerk inzet voor schone wereldzeeën. Ieder verkocht model heeft dus een aandeel in dit grote doel. En dit ziet u terug in het interieur en het exterieur. Zo zijn de velours vloermatten gemaakt van oude visnetten, in de stoelbekleding is gerecycled plastic verwerkt en zijn er opvallende stijlelementen toegevoegd.

De BMW i3 For the Oceans Edition wordt geproduceerd in een zeer beperkte oplage van slechts honderd stuks.

UW PRIJSVOORDEEL: € 6.713,-

De BMW i3 For the Oceans Edition komt standaard met het Comfort Pakket Advanced, een Connectivity Pakket en een Sportpakket. Daarnaast is de BMW i3 For the Oceans Edition ook voor de zakelijke rijder fiscaal gunstig geprijsd, want over de totale fiscale waarde betaalt u slechts 8% bijtelling. De opties van deze pakketten laten zien dat duurzaam rijden perfect samen kan gaan met sportief rijplezier en comfort. Wilt u het zelf uitproberen? Vraag direct een proefrit aan.

Standaard rijk uitgerust:

 • Fluid Black met BMW i Blau “For the Oceans” logo en accent
 • Donatie van € 1000,- euro voor plasticvrije oceanen incl. certificaat
 • Navigatiesysteem Professional
 • Sportonderstel met 10mm verlaging
 • 20 inch lichtmetalen wielen in Dubbelspaakstyling
 • Stoelverwarming incl. accuverwarming
 • Achteruitrijcamera
 • Park Distance Control voor/achter
 • Real Time Traffic Information
 • Cruise Control
 • Multifunctioneel stuurwiel
 • Automatisch dimmende binnen- en buitenspiegels
 • Alarmsysteem klasse 3
 • Veiligheidgordels in BMW i Blau
 • Extra getint glas in achterportierruiten en achterruit
BMW i3 For the Oceans Edition

UNIEK DESIGN.

Het houten dashboard is gemaakt van FSC-gecertificeerd eucalyptushout en heeft een gravure van het ‘For the Oceans’ beeldmerk. Dit beeldmerk vindt u ook terug in de vloermat, die is gemaakt van gerecyclede visnetten. Ook in het exterieur - op de A-stijl links en rechts - vindt u een verwijzing naar de bijzondere missie van deze auto.

BMW i3 For the Oceans Edition

Donatie van € 1000,- voor plasticvrije oceanen.

Voor iedere verkochte BMW i3 For the Oceans Edition wordt een bedrag van €1000,- gedoneerd aan een NGO die zich inzet voor plasticvrije oceanen. Zo draagt u als berijder bij aan schonere wereldzeeën.

BMW i3 For the Oceans Edition

Duurzaam interieur.

De BMW i3 is de duurzaamste elektrische auto, met een interieur vol natuurlijke en gerecyclede materialen. Stoelbekleding waarin PET-flessen zijn verwerkt en vloermatten gemaakt van visnetten. De deurpanelen zijn gemaakt van de lichte kenafvezels van de malveplant.

BMW i3 For the Oceans Edition

Sportpakket.

De BMW i3 For the Oceans Edition is standaard voorzien van een Sportpakket. Stoere 20” wielen, brede achterbanden, een verlaagd sportonderstel, verbrede wielkuipen en Aeroflap dorpels in hoogglans zwart. Dit maakt deze BMW i3 een genot om in te rijden.

BMW i3 For the Oceans Edition

Intelligente technologieën.

Deze editie is voorzien van het Comfort Pack Advanced én het Connectivity pakket. Met o.a. een multifunctioneel stuurwiel, automatische airconditioning, cruise control, Navigatiesysteem Professional en Real Time Traffic Information.

Ervaar het zelf.

Vraag eenvoudig en snel een proefrit aan via onze online afspraakplanner of kies ervoor om direct een persoonlijke offerte te ontvangen.

Heeft u vragen over de BMW i3 For the Oceans Edition? Neem gerust contact op met één van onze verkoopadviseurs of kom langs in onze showroom.