BMW i3.

DE DUURZAAMSTE.

Kom maar op met de toekomst van elektrisch rijden. De BMW i3 heeft alles in huis om de uitdagingen van moderne mobiliteit het hoofd te bieden - en deze in stilte te overtreffen. De nieuwste generatie BMW i3 is namelijk geavanceerder, sneller en sterker dan ooit. De BMW i3 is 100% elektrisch en heeft na slechts 3 uur thuis opladen al een actieradius van 260 kilometer. Door het intelligente energiemanagement is de BMW i3 flexibel en uitermate efficiënt - zowel bij lange ritten als in het stadsverkeer.

BMW i3

NU € 4.000,- SUBSIDIE OP DE BMW i3.

Subsidie elektrische auto’s

De overheid stimuleert elektrisch rijden voor particulieren al met het schrappen van de wegenbelasting en bpm. En daar komt nu € 4.000,- subsidie elektrische auto’s tot € 45.000,-. Koopt u dus nu een BMW i3 – bijvoorbeeld een Corporate Executive van € 42.411,- dan ontvangt u van de overheid € 4.000,-terug. Na aanschaf van uw BMW i3 vraagt u zelf uw subsidie aan. Dat kan vanaf 1 juli en is dan met terugwerkende kracht van toepassing. Zie voor meer informatie de website van de Rijksoverheid:

De BMW i3 als deelauto

Private Lease & Private Finance

Met BMW Private Lease rijdt u de nieuwe BMW i3 normaal vanaf € 509,- per maand. Met de subsidie die de Rijksoverheid beschikbaar stelt voor elektrische voertuigen kunt u dit bedrag met € 83,-per maand verlagen. Een nieuwe BMW i3 is er na aftrek van de subsidie al vanaf € 426,- per maand. Alleen uw laadkosten komen daar nog bij. 

Als u een BMW i3 financiert met BMW Private Finance ontvangt u eenmalig € 4.000,- subsidie van de Rijksoverheid. Bij een looptijd van 48 maanden kunt u het maandbedrag dus met € 83,-verlagen. In plaats van € 432,- betaalt u slechts € 349,-. Een andere looptijd kiezen is ook mogelijk. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij één van onze verkoop adviseurs.

BMW i3

DYNAMIEK ZONDER ONDERBREKING.

Van onderstel tot inzittendencompartiment - de BMW i3 dankt zijn ongeëvenaarde dynamiek aan een intelligente combinatie van rijcomponenten en onderdelen voor een lichtgewicht constructie. Dankzij de volledig elektrische aandrijving BMW eDrive accelereert de BMW i3 zonder onderbreking in 7,3 seconden van 0 naar 100 km/h.

De BMW i3s is met 6,9 seconden nog sneller op deze sprint. Met een vermogen van 170 pk en een koppel van 250 Nm biedt de elektromotor van de BMW i3 tot 200 km emissievrij rijplezier.

BMW i3

HOOGWAARDIG IN ELK DETAIL.

Elektrisch rijden is volwassen geworden. En dat geldt zeker voor de BMW i3. Vier jaar geleden geïntroduceerd als een bewuste keuze voor pioniers, nu een volwaardige optie voor iedereen die vol vertrouwen en optimisme de toekomst van autorijden wil omarmen. Met een actieradius die ruim voldoende is voor het dagelijks gebruik en een korte oplaadtijd die maar weinigen kunnen evenaren.

BMW i3

DUURZAAMHEID.

Geen compromissen. Alles voor rijplezier.

De BMW i3 belichaamt een nieuwe houding ten opzichte van mobiliteit. Daarbij streeft BMW naar een totale aanpak, vanaf de ontwikkeling en de productie van de auto, tot aan de recycling ervan. Veel van de toegepaste materialen zijn vervaardigd van hernieuwbare grondstoffen – en de BMW i3 wordt gebouwd met 100% duurzaam opgewekte energie. Zo goed voelt rijplezier.

BMW i Wallbox

BMW I WALLBOXEN.

Uw eigen stroombron.

BMW i biedt verschillende laadstations die geschikt zijn voor thuisgebruik of op kantoor. Een laadstation thuis vergroot het comfort van het rijden in een hybride of volledig elektrische auto omdat u altijd met een volle accu van huis kan vertrekken.

Wilt u meer informatie over de BMW i Wallboxen, neemt u dan gerust contact met ons op!

Download hier de brochure en prijstlijst van de BMW i3.