BMW i-READY.

Rijd elektrisch wanneer u er klaar voor bent.

U weet zeker dat u ooit elektrisch gaat rijden. Maar u weet nog niet wanneer u er klaar voor bent. BMW biedt nu de oplossing met een toevoeging op alle lease producten. Als u kiest voor de i-Ready optie in uw nieuwe leasecontract, kunt u straks - na minimaal 24 maanden - tussentijds boetevrij overstappen naar een elektrische en hybride BMW. Kies nu de BMW die bij u past en rijdt straks elektrisch.

Leasen kan zowel zakelijk als privé. Stel nu uw nieuwe BMW samen en kies de optie i-Ready in de lease calculator. Uw leasecontract is klaar voor de toekomst, zodra u het ook bent.

BMW iNEXT

VOORDELEN i-READY:

  • Keuze uit alle BMW modellen
  • Aantrekkelijk leasetarief
  • Na 24 maanden boetevrij overstappen naar elektrisch
  • BMW i-Ready optie voor slechts € 10,- per maand
  • Elektrisch rijden zodra u er klaar voor bent

VRIJ OVERSTAPPEN NAAR ELEKTRISCH.

Wanneer u er klaar voor bent.

NU RIJDEN IN EEN BMW NAAR KEUZE.
OVERSTAPPEN NAAR ELEKTRISCH.
DE TOEKOMST BIEDT MEER.

NU RIJDEN IN EEN BMW NAAR KEUZE.

Kies nu de BMW die u altijd wilde rijden en stap over naar elektrisch wanneer u er klaar voor bent. Leasen kan zowel zakelijk als privé. Voor slechts 10 euro per maand extra kunt u vrij overstappen.

OVERSTAPPEN NAAR ELEKTRISCH.

Met de i-Ready optie in uw leasecontract heeft u, na 24 maanden, de vrijheid om boetevrij over te stappen naar een nieuwe elektrische BMW. Kies bijvoorbeeld voor de BMW i3, i4, iX3 of een van onze plug-in hybride modellen. Als u overstapt ontvangt u een nieuwe leasecontract en leasetarief.

DE TOEKOMST BIEDT MEER.

BMW introduceert in de komende jaren nóg meer elektrische modellen. Volgend jaar komt de nieuwe BMW iX3. Een geweldige elektrische SUV. Ook in aantocht is de adembenemende BMW i4 en ruimtelijke BMW iNEXT.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

VEELGESTELDE VRAGEN

Indien u de BMW i-Ready optie heeft gekozen krijgt u voorrang bij het bestellen van een nieuwe geëlektrificeerde BMW. Wij zullen u vooraf informeren zodra de nieuwe modellen bestelbaar zijn. Op deze manier bent u tijdig op de hoogte en kunt u uw keuze maken.

De BMW i-Ready optie kan niet aan bestaande contracten worden toegevoegd. U kunt de BMW i-Ready optie alleen toevoegen bij het afsluiten van een nieuwe leaseovereenkomst via BMW Financial Services.

De BMW i-Ready optie is toe te voegen aan zowel een nieuwe Private Lease en Operational Lease overeenkomst.

U betaalt € 10,- per maand incl. btw bij een nieuwe Private Lease overeenkomst en € 10,- per maand excl. btw bij een nieuwe Operational Lease overeenkomst. Daarnaast betaalt u de reguliere kosten van de leaseovereenkomst, waarbij uitgegaan wordt van het gunstige leasetarief o.b.v. een looptijd van 48 maanden. Ook als u besluit tussen 24-48 maanden over te stappen. Langere looptijden zijn niet mogelijk.

Bij aanvang van een nieuwe Operational Lease of Private Lease overeenkomst voor een (deels) elektrische BMW eindigt de BMW i-Ready optie.

U kunt nu iedere nieuwe BMW kiezen. Er zijn hierbij geen modellen of brandstofsoorten uitgesloten. Het aanbod geldt niet voor BMW motorfietsen.

U kunt kiezen uit iedere volledig elektrische of deels elektrische (Plug-in Hybride) BMW (alleen nieuwe auto's).

Nee, de BMW i-Ready optie is exclusief verkrijgbaar op leasecontracten afgesloten bij BMW Financial Services.

Indien de BMW i-Ready optie onderdeel is van uw leaseovereenkomst, dan betaalt u geen boete als u na minimaal 24 maanden overstapt naar een (deels) elektrische BMW. Als er niet voldaan is aan de voorwaarden zal er een reguliere afrekening conform de algemene en/of aanvullende voorwaarden plaatsvinden.

U kunt na minimaal 24 maanden op ieder gewenst moment tijdens de looptijd van uw leasecontract overstappen. Indien u eerder dan 24 maanden voortijdig wenst te beëindigen, zal er een reguliere afrekening conform de algemene en/of aanvullende voorwaarden plaatsvinden.

Er vindt geen restitutie van de meerprijs van € 10,- plaats als er geen gebruik van de optie wordt gemaakt.

Wanneer u overstapt naar een (deels) elektrische BMW start een nieuw leasecontract. De maandtermijn voor uw nieuwe contract wordt op basis van de door uw gekozen BMW opnieuw bepaald. De nieuwe Private Lease of Operational Lease overeenkomst dient een minimale looptijd van 24 maanden te hebben en dient te worden ondergebracht bij BMW Financial Services.

Ja, dat is mogelijk. Zolang u maar overstapt naar een nieuwe volledig elektrische of deels elektrische (Plug-in Hybride) BMW met een leasecontract van BMW Financial Services.