BMW i

Instappen en de toekomst aan den lijve ervaren. De BMW i3 is voorzien van talloze innovatieve technologieën waarmee hij u zelfverzekerd door uw dagelijks leven beweegt. Hij verbindt u met de buitenwereld, informeert, organiseert en brengt u zo ver als u wilt gaan. Altijd klaar voor de weg en het verkennen van onbekend terrein. Met stijl en in toonaangevend design voor elektriserend rijplezier.

BMW i

ELEKTRISCH IN HART EN NIEREN

Het BMW i mobiliteitsconcept maakt 100% elektrisch rijden in de dagelijkse praktijk mogelijk. Zodanig, dat u niet alleen tijdens, maar ook vóór en na de rit enthousiast blijft. Ontdek de BMW i3 en de BMW i8.

Wilt u meer weten over BMW i, de aanvullende mobiliteitsdiensten of de fiscale voordelen? Onze verkoopadviseurs helpen u graag op weg.

BMW i3

DE VOLLEDIG ELEKTRISCHE BMW I3

De auto van vandaag: nu met 300 km actieradius

De wereld is in beweging. De mens is in beweging. Beweging betekent verandering en verandering is spannend. Steeds meer mensen over de hele wereld nemen hun eigen waarden onder de loep en denken na over hoe ze bewuster kunnen leven. Maak kennis met de auto van vandaag en ervaar hoe de elektrische BMW i3 in uw leven past. Dit jaar nog met 4% of 22% bijtelling en met een volledig elektrische actieradius tot 300 km (NEDC).

BMW i3

BMW i3

Kom maar op met de toekomst van elektrisch rijden. De BMW i3 heeft alles in huis om de uitdagingen van moderne mobiliteit het hoofd te bieden - en deze in stilte te overtreffen. De nieuwste generatie BMW i3 is namelijk geavanceerder, sneller en sterker dan ooit. De BMW i3 is 100% elektrisch en heeft na slechts 3 uur thuis opladen al een actieradius van 200 kilometer. Door het intelligente energiemanagement is de BMW i3 flexibel en uitermate efficiënt - zowel bij lange ritten als in het stadsverkeer.

BMW i8 Coupé

BMW i8 COUPÉ

De toekomst krijgt vorm – in de gestalte van de nieuwe BMW i8 Coupé. Inspirerend, fascinerend en klaar om een nieuwe interpretatie te geven van het begrip mobiliteit. Voor onvoorwaardelijk rijplezier, zover de weg voert. Al bij de eerste blik op het iconische design stijgt het adrenalinepeil. De toerenteller schiet al even snel omhoog: de innovatieve Plug-in Hybride aandrijving genereert 374 pk en 570 Nm. En brengt de nieuwe BMW i8 Coupé in 4,4 seconden van 0 naar 100 km/h. De snelste route naar een nieuw tijdperk.

BMW i8 Roadster

BMW i8 Roadster.

De toekomst krijgt vorm – in de gestalte van de allereerste BMW i8 Roadster. Inspirerend, fascinerend en klaar om een nieuwe interpretatie te geven van het begrip vrijheid. Voor onvoorwaardelijk rijplezier, zover de weg voert. Al bij de eerste blik op het iconische design stijgt het adrenalinepeil. De toerenteller schiet al even snel omhoog: de innovatieve Plug-in Hybride aandrijving genereert 374 pk en 570 Nm. En brengt de BMW i8 Roadster in 4,6 seconden van 0 naar 100 km/h. De snelste route om een nieuwe vorm van vrijheid te ervaren.