BMW i

Born electric

BMW i is een omvangrijk concept voor duurzame en toekomstgerichte mobiliteit. Het staat voor visionaire elektrische auto’s en mobiliteitsdiensten, inspirerend design en voor een nieuwe opvatting van het begrip premium, dat sterk wordt bepaald door duurzaamheid. BMW i overtuigt met innovatieve auto's: de volledig elektrische BMW i3 als consequent duurzaam vormgegeven emissievrije auto voor stedelijke gebieden en de BMW i8 Roadster en BMW i8 Coupé als sportwagen van de toekomst.

BMW iX3

BMW iX3.

De toekomst is elektrisch en met de BMW Concept iX3 presenteert BMW op de Auto China 2018 een designstudie van de eerste volledig elektrische Sports Activity Vehicle (SAV). Uitgerust met de BMW eDrive technologie van de 5e generatie en een krachtige accu van meer dan 70 kWh biedt dit toekomstige seriemodel bij normaal dagelijks gebruik een actieradius van ruim 400 km (WLTP) en een laadtijd van minder dan 30 minuten.

Elektrische mobiliteit naar een volgend niveau gebracht – zonder compromissen op het gebied van functionaliteit en comfort.

BMW i3 Executive Edition

BMW I3 EXECUTIVE EDITION.

Nu tijdelijk € 2.549,- voordeel.

De Executive Edition is standaard rijk uitgerust, maar heeft een fiscale waarde van minder dan € 45.000,-. Dit maakt de Executive Edition extra interessant voor zakelijke rijders! De BMW i3(s) Executive Editions zijn leverbaar vanaf januari 2020 en bieden een klantvoordeel van € 7.411,-.

BMW i3 Executive Edition € 41.065,-
BMW i3s Executive Edition € 44.760,-

BMW i

DE TOEKOMST VAN MOBILITEIT.

Het BMW i mobiliteitsconcept maakt 100% elektrisch rijden in de dagelijkse praktijk mogelijk. Zodanig, dat u niet alleen tijdens, maar ook vóór en na de rit enthousiast blijft. Maak kennis met de toekomst van mobiliteit!

Wilt u meer weten over BMW i, de aanvullende mobiliteitsdiensten of de fiscale voordelen? Onze verkoopadviseurs helpen u graag op weg.

ONTMOET ONZE BMW I MODELLEN.

Met BMW i hebben we alles wat we tot nu toe wisten over mobiliteit ter discussie gesteld. En het 'concept auto' een geheel nieuwe vorm gegeven. Met nieuwe productielocaties en fabricageprocessen. Met een krachtige en emissievrije elektrische aandrijving. Met een visionair, duurzaam design. Het resultaat: de BMW i3 en BMW i8 – moderne mobiliteitsconcepten die zich aanpassen aan individuele eisen.

BMW i3

BMW i3

Kom maar op met de toekomst van elektrisch rijden. De BMW i3 heeft alles in huis om de uitdagingen van moderne mobiliteit het hoofd te bieden - en deze in stilte te overtreffen. De nieuwste generatie BMW i3 is namelijk geavanceerder, sneller en sterker dan ooit. De BMW i3 is 100% elektrisch en heeft na slechts 3 uur thuis opladen al een actieradius van 260 kilometer. Door het intelligente energiemanagement is de BMW i3 flexibel en uitermate efficiënt - zowel bij lange ritten als in het stadsverkeer.

BMW i8 Coupé

BMW i8 COUPÉ

De toekomst krijgt vorm – in de gestalte van de nieuwe BMW i8 Coupé. Inspirerend, fascinerend en klaar om een nieuwe interpretatie te geven van het begrip mobiliteit. Voor onvoorwaardelijk rijplezier, zover de weg voert. Al bij de eerste blik op het iconische design stijgt het adrenalinepeil. De toerenteller schiet al even snel omhoog: de innovatieve Plug-in Hybride aandrijving genereert 374 pk en 570 Nm. En brengt de nieuwe BMW i8 Coupé in 4,4 seconden van 0 naar 100 km/h. De snelste route naar een nieuw tijdperk.

BMW i8 Roadster

BMW i8 Roadster.

De toekomst krijgt vorm – in de gestalte van de allereerste BMW i8 Roadster. Inspirerend, fascinerend en klaar om een nieuwe interpretatie te geven aan het begrip vrijheid. Voor onvoorwaardelijk rijplezier, zover de weg voert. Al bij de eerste blik op het iconische design stijgt het adrenalinepeil. De toerenteller schiet al even snel omhoog: de innovatieve Plug-in Hybride aandrijving genereert 374 pk en 570 Nm. En brengt de BMW i8 Roadster in 4,6 seconden van 0 naar 100 km/h. De snelste route om een nieuwe vorm van vrijheid te ervaren.