BMW i.

Born electric.

BMW i is een omvangrijk concept voor duurzame en toekomstgerichte mobiliteit. Het staat voor visionaire elektrische auto’s en mobiliteitsdiensten, inspirerend design en voor een nieuwe opvatting van het begrip premium, dat sterk wordt bepaald door duurzaamheid. BMW i overtuigt met innovatieve auto's: de volledig elektrische BMW i3 als consequent duurzaam vormgegeven emissievrije auto voor stedelijke gebieden en de BMW i8 Roadster en BMW i8 Coupé als sportwagen van de toekomst.

BMW i3 Executive Edition

BMW I3 EXECUTIVE EDITION.

Nu tijdelijk € 7.463,- voordeel.

De Executive Edition is standaard rijk uitgerust, maar heeft een fiscale waarde van minder dan € 45.000,-. Dit maakt de Executive Edition extra interessant voor zakelijke rijders! De BMW i3(s) Executive Editions zijn leverbaar vanaf januari 2020 en bieden een klantvoordeel van € 7.463,-.

BMW i3 Executive Edition € 41.065,-
BMW i3s Executive Edition € 44.760,-

BMW iX3

BMW iX3.

De toekomst is elektrisch en met de BMW Concept iX3 presenteert BMW op de Auto China 2018 een designstudie van de eerste volledig elektrische Sports Activity Vehicle (SAV). Uitgerust met de BMW eDrive technologie van de 5e generatie en een krachtige accu van meer dan 70 kWh biedt dit toekomstige seriemodel bij normaal dagelijks gebruik een actieradius van ruim 400 km (WLTP) en een laadtijd van minder dan 30 minuten.

Elektrische mobiliteit naar een volgend niveau gebracht – zonder compromissen op het gebied van functionaliteit en comfort.

BMW i

DE TOEKOMST VAN MOBILITEIT.

Het BMW i mobiliteitsconcept maakt 100% elektrisch rijden in de dagelijkse praktijk mogelijk. Zodanig, dat u niet alleen tijdens, maar ook vóór en na de rit enthousiast blijft. Maak kennis met de toekomst van mobiliteit!

Wilt u meer weten over BMW i, de aanvullende mobiliteitsdiensten of de fiscale voordelen? Onze verkoopadviseurs helpen u graag op weg.