BMW eDrive Editions.

Het beste van twee werelden.

De BMW eDrive Editions bieden het beste van beide werelden. Emissiearm en zuinig rijden met BMW eDrive. En de rijdynamiek die u van BMW gewend bent dankzij BMW TwinPower Turbo motortechnologie. En kiest u nú voor een BMW eDrive Edition, dan krijgt u standaard een High Executive Pakket vol extra opties die uw BMW nóg comfortabeler, veiliger en simpelweg geweldiger maken.

BMW 225xe eDrive Edition.

Uw prijsvoordeel: € 6.772,-

De BMW225xe eDrive Edition is uiterst efficiënt. De voorwielen worden aangedreven door de verbrandingsmotor en de achteras door de elektromotor. Afhankelijk van de rijsituatie en de laadtoestand van de accu zorgen deze voor de aandrijving, afzonderlijk of gecombineerd. Wanneer alleen de verbrandingsmotor draait, worden de voorwielen aangedreven. De elektromotor drijft de achterwielen aan. Vierwielaandrijving dus.

BMW 330e eDrive Edition

BMW 330e eDrive Edition.

Uw prijsvoordeel: € 7.129,-

De BMW 330e eDrive Edition optimaliseert met intelligente energiemanagementsystemen het rendement van de hybride aandrijving. Daarvoor worden bijvoorbeeld aan de hand van beschikbare navigatiegegevens delen van de route en rijsituaties herkend die het meest geschikt zijn voor gebruik van de elektromotor dan wel voor het opladen van de accu.

BMW 530e eDrive Edition.

Uw prijsvoordeel: € 7.839,-

De BMW 530e eDrive Edition combineert een elektromotor en een 4-cilinder benzinemotor tot de efficiënte BMW eDrive. Daarmee wordt puur elektrisch rijden mogelijk op korte ritten. En dynamische rijprestaties voor lange ritten. De BMW 530e eDrive Edition kan via een conventioneel stopcontact of aan openbare laadpalen worden opgeladen. Intelligent energiemanagement optimaliseert het rendement van de hybride aandrijving.