APK

Uw BMW snel en voordelig goedgekeurd

Uw BMW geeft zelf aan wanneer hij even naar de werkplaats wil. Alleen voor de Algemene Periodieke Keuring (APK) krijgt u een herinnering van de overheid. Dat komt omdat deze keuring niet behoort tot het voorgeschreven onderhoud: de APK is wettelijk verplicht

BMW Amsterdam
Neem contact op

Wij stellen uw vragen op prijs.

BMW Schadeherstel

Het beste voor uw BMW

Voor de APK is uw BMW dealer of BMW Erkend Service Partner het aangewezen adres. Ook wat de prijs betreft, want het gaat natuurlijk niet alleen om de APK, maar om wat eventueel nodig is voor de goedkeuring van uw BMW. En dat kan de BMW dealer of BMW Erkend Service Partner uiteindelijk goedkoper.
We doen alleen wat nodig is voor de verkeersveiligheid. Mocht er iets meer nodig zijn, dan krijgt u een heldere prijsopgave vooraf. Afspraak is afspraak. Onze tarieven zijn inclusief btw, exclusief € 7,75 afmeldkosten en afhankelijk van de datum van eerste toelating van uw BMW.

Uw BMW is van vóór 31-12-2005

Basistarief APK € 27,50
Viergastest (benzine) € 42,50
Roetmeting (diesel) € 51,50

Uw BMW is van ná 31-12-2005

Basistarief APK € 36,50
Inclusief – wettelijk verplicht – uitlezen storingsgeheugen (EOBD): zijn er geen foutcodes, dan is een viergastest of roetmeting niet nodig.

Let op!

Alle BMW rijders kunnen kosteloos lid worden van BMW Privileges. BMW Privileges ‘Gold’ is standaard voor berijders van BMW’s jonger dan 5 jaar. Eigenaren van een BMW van ouder dan 5 jaar kunnen na een werkplaatsbezoek – bijvoorbeeld een APK – lid worden van BMW Privileges ‘Silver. Hiermee profiteren zij van structureel voordeel op onderhoud en exclusieve extra’s. Word kosteloos lid en ontdek alle voordelen van BMW Privileges.

Heeft uw BMW de leeftijd van 5 - maar nog geen 10 - jaar bereikt, dan kunt u na de APK voor slechts € 55,- Extended Mobile Care aanschaffen. Dan bent u weer 12 maanden lang verzekerd van de kwalitatief hoogwaardige mobiliteitsgarantie van BMW in geheel Europa. Daar kan geen enkele andere hulpverlening tegenop.