DE BMW 2 SERIE LAUNCH EDITION

De BMW 2 Serie Active Tourer en BMW 2 Serie Gran Tourer zijn vernieuwd en nu verkrijgbaar als Launch Edition.
Kiest u voor de Launch Edition, dan krijgt u voor voor de prijs van een Executive uitvoering (€ 2.495) of een High Executive uitvoering (€ 4.995) de meest gevraagde opties er kosteloos bij.

Het extra voordeel van de Launch Edition bedraagt zodoende ruim € 1.800.

BMW 2 Serie Active Tourer Launch Edition

BMW 2 Serie Active Tourer Launch Edition

Bepaalt het ritme van de stad. Met plezier. Met stijl. Met karakter. De BMW 2 Serie Active Tourer hoort thuis in de metropolen van nu. Net als de pleinen en cafés, de lanen en kruisingen. Speels en met elan toont hij zich heer en meester over de uitdagingen van de stad. Dynamisch en wendbaar door smalle steegjes of veelzijdig en efficiënt volgens een strakke planning – de perfecte auto voor iedereen die actief onderweg is.

BMW 2 Serie Gran Tourer Launch Edition

BMW 2 Serie Gran Tourer Launch Edition

Haal alles uit het stadsleven: met de BMW 2 Serie Gran Tourer. Hij biedt veel en neemt nog meer mee. En dat is juist in de grote stad een groot voordeel. Hectische situaties verwerkt hij met een speelse gelatenheid – jong, zelfverzekerd en vol in het leven. Maar ook altijd en overal sportief, dankzij krachtige 3- dan wel 4-cilinder BMW TwinPower Turbo motoren. Voor rijplezier tot aan de stadsgrenzen en daarbuiten.