Acties

Ontdek onze acties

BMW Winterwielen

NU 15% KORTING OP WINTERWIELEN.

Ontdek ons ruime aanbod originele BMW winterwielen in de webshop en bestel direct online.

En bij gebruik van de kortingscode ontvangt u nu tijdelijk 15% korting.

In de webshop ziet u eenvoudig welke BMW winterwielen voor uw BMW geschikt zijn.

Deze actie loopt t/m 31 december.

De BMW X3

TIJDELIJK EXTRA VOORDEEL BMW X3.

Kiest u voor een BMW X3, dan geniet u tijdelijk van extra voordeel. Iedere BMW X3 heeft standaard een steptronic automaat om uw rijplezier te vergroten. Daarnaast krijgt u nu tijdelijk een extra hoge inruilkorting én is uw nieuwe BMW X3 uit voorraad leverbaar. Liever een BMW X3 leasen? Met BMW Operational Lease rijdt u tijdelijk een BMW X3 voor € 799,- per maand.
Maximaal X

MAXIMAAL X.

Als u uw nieuwe BMW X model zakelijk financiert, is dat nu tijdelijk extra aantrekkelijk. Tijdelijk krijgt u 4 jaar of 120.000 km regulier onderhoud bij alle zakelijk gefinancierde BMW X modellen. Van de stoere BMW X1 tot de fenomenale BMW X6. De keus is aan u.
BMW Private Lease

PRIVATE LEASE VANAF €389,- PER MAAND

BMW rijden is bereikbaarder dan ooit. Door uw BMW privé te leasen, geniet u zorgeloos van een gloednieuwe BMW. Nu al vanaf €389,- per maand.
U betaalt een vast bedrag per maand waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. Alleen de kosten voor brandstof, bekeuringen en bijvoorbeeld het wassen van uw BMW komen daar nog bij. Zo weet u exact waar u aan toe bent en komt u dus niet voor verrassingen te staan.

BMW 3 Serie Editions Teaser

DE BMW 3 SERIE EDITIONS

Kiezen was nog nooit zo moeilijk. De BMW 3 Serie Editions bieden u de keuze tussen de BMW 3 Serie M Sport Edition en de BMW 3 Serie Luxury Edition.
Beide zijn sportief, beide zijn luxe en beide zijn leverbaar als Sedan en Touring. Om u te helpen met het maken van een keuze zullen beide Editions worden toegelicht.

Nu standaard op elke BMW een automaat

NU STANDAARD OP ELKE BMW EEN AUTOMAAT

Ontworpen voor rijplezier, dat is de Steptronic automaat. Niet alleen comfortabeler en zuiniger, maar ook sneller en vooral slimmer. Een automaat die rijden zo geweldig maakt, dat we hem iedereen gunnen.

BMW 1 Serie Sport Shadow Edition

DE BMW 1 SERIE SPORT SHADOW EDITION

De gelimiteerde BMW 116i Sport Shadow Edition is gebaseerd op de Executive meeruitvoering in combinatie met de Edition Sport Line Shadow. De editie is herkenbaar aan zwarte accenten en de verkrijgbaar in de kleuren Alpinweiss III of Schwarz II. De Sport Shadow Edition is met €32.995,- aantrekkelijk geprijsd als instapmodel en bevat bovendien alle opties voor comfort, sportiviteit en zakelijk gebruik.

FINANCIER NU TEGEN 4,49% RENTE

U financiert uw nieuwe BMW nu tijdelijk tegen slechts 4,49% rente als u ook een BMW Top Cover verzekering afsluit. Zo kunt u goed verzekerd en tegen lage kosten genieten van uw nieuwe aanwinst. Zonder verzekering is de rente 4,99%. Door ook de financiering via uw BMW dealer af te sluiten profiteert u van de gunstigste voorwaarden én de beste service. Dit scherpe aanbod geldt voor alle BMW modellen.