Acties.

Hieronder vindt u een overzicht van onze lopende acties. Heeft u interesse in een van onze acties?
Plan dan eenvoudig en snel een proefrit via onze online afspraakplanner of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Vragen over onze acties? Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom!

BMW Premium Selection

Financier tegen 1.99% rente.

In de maand april profiteert u van een extra scherp rente tarief op alle gebruikte BMW's. Kiest u bij aanschaf van een gebruikte BMW voor een financiering inclusief BMW Top Cover Verzekering, dan profiteert u van het extra scherpe tarief van 1,99% i.p.v. 4,99%. Dit aanbod geldt voor zowel zakelijk als privé financieringen.

BMW i3 Private Lease

BMW i3 Private Lease.

Kiest u voor de BMW i3 Private Lease, dan krijgt u naast het scherpe leasetarief vanaf € 499,- per maand een laadtegoed van € 625,-. Dit laadtegoed is te gebruiken bij alle ChargeNow laadpunten en is goed voor 10.000 km elektrisch rijplezier.
De nieuwe BMW 1 Serie

Private Lease.

BMW rijden is bereikbaarder dan ooit. Door uw BMW privé te leasen, geniet u zorgeloos van een gloednieuwe BMW. Nu tijdelijk al vanaf €399,- per maand. U betaalt een vast bedrag per maand waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. Alleen de kosten voor brandstof, bekeuringen en bijvoorbeeld het wassen van uw BMW komen daar nog bij. Zo weet u exact waar u aan toe bent en komt u dus niet voor verrassingen te staan.

BMW X1 VDL Nedcar Edition

BMW X1 VDL Nedcar Edition.

Om de nieuwe BMW X1 in het zonnetje te zetten is er een speciale VDL Nedcar Edition uitgebracht. De BMW X1 VDL Nedcar Edition is gebaseerd op een X1 sDrive 20iA xLine en rijk uitgevoerd met een High Executive pakket én metallic lak. De BMW X1 VDL Nedcar Edition is leverbaar voor € 50.995,-. Hiermee profiteert u van € 4.139,- voordeel.
BMW Executive Editions

BMW Executive Editions.

De BMW Executive Editions zitten vol met opties die het verschil maken. Die bij elkaar opgeteld zorgen voor nóg meer rijplezier. Wat ook verschil maakt; als u nú kiest voor een BMW Executive Edition, dan profiteert u van voordeel dat oploopt tot ruim € 5.189,- Wacht niet langer. Kies uw model en ervaar het rijplezier van een BMW Executive Edition met een proefrit bij BMW Amsterdam.

BMW eDrive Editions.

De BMW eDrive Editions bieden het beste van beide werelden. Emissiearm en zuinig rijden met BMW eDrive. En de rijdynamiek die u van BMW gewend bent dankzij BMW TwinPower Turbo motortechnologie. En kiest u nú voor een BMW eDrive Edition, dan krijgt u standaard een High Executive Pakket vol extra opties die uw BMW nóg comfortabeler, veiliger en simpelweg geweldiger maken. Uw prijsvoordeel: € 7.839,-.