Acties.

Hieronder vindt u een overzicht van onze lopende acties. Heeft u interesse in een van onze acties?
Plan dan eenvoudig en snel een proefrit via onze online afspraakplanner of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Vragen over onze acties? Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom!

BMW Direct Drive

BMW DIRECT DRIVE.

Profiteer tijdelijk van extra voordeel op alle BMW 1 Serie, 2 Serie, 3 Serie, 4 Serie en 5 Serie voorraadmodellen. Alle voorraadmodellen zijn direct leverbaar en voorzien van vier jaar gratis onderhoud. Wilt u liever een BMW leasen? Bekijk dan onze scherpe Direct Drive leasetarieven.
BMW Executive Editions

BMW EXECUTIVE EDITIONS.

De BMW Executive Editions zitten vol met opties die het verschil maken. Die bij elkaar opgeteld zorgen voor nóg meer rijplezier. Wat ook verschil maakt; als u nú kiest voor een BMW Executive Edition, dan profiteert u van voordeel dat oploopt tot ruim € 5.189,- Wacht niet langer. Kies uw model en ervaar het rijplezier van een BMW Executive Edition met een proefrit bij BMW Amsterdam.
BMW Private Lease

PRIVATE LEASE VANAF €369,- PER MAAND

BMW rijden is bereikbaarder dan ooit. Door uw BMW privé te leasen, geniet u zorgeloos van een gloednieuwe BMW. Nu al vanaf €399,- per maand.
U betaalt een vast bedrag per maand waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. Alleen de kosten voor brandstof, bekeuringen en bijvoorbeeld het wassen van uw BMW komen daar nog bij. Zo weet u exact waar u aan toe bent en komt u dus niet voor verrassingen te staan.

BMW X1 Orange Edition

BMW X1 ORANGE EDITION.

Zoals de naam al doet vermoeden wordt de BMW X1 Orange Edition gebouwd in Nederland en is gebaseerd op de BMW X1 xDrive20i xLine. De Orange Edition is daarnaast zonder meerprijs uitgevoerd met de metallic kleur Sunset Orange én High Executive pakket. Uw profiteert tijdelijk van € 8.651,- voordeel.
BMW 3 Serie Editions Teaser

DE BMW 3 SERIE EDITIONS

Kiezen was nog nooit zo moeilijk. De BMW 3 Serie Editions bieden u de keuze tussen de BMW 3 Serie M Sport Edition en de BMW 3 Serie Luxury Edition.
Beide zijn sportief, beide zijn luxe en beide zijn leverbaar als Sedan en Touring. Om u te helpen met het maken van een keuze zullen beide Editions worden toegelicht.

FINANCIER NU TEGEN 4,49% RENTE

U financiert uw nieuwe BMW nu tijdelijk tegen slechts 4,49% rente als u ook een BMW Top Cover verzekering afsluit. Zo kunt u goed verzekerd en tegen lage kosten genieten van uw nieuwe aanwinst. Zonder verzekering is de rente 4,99%. Door ook de financiering via uw BMW dealer af te sluiten profiteert u van de gunstigste voorwaarden én de beste service. Dit scherpe aanbod geldt voor alle BMW modellen.