Acties

Ontdek onze acties

Espresso & Coffee Machine Cadeau

Wegens succes verlengd!

Tijdens de actieperiode van 3 maart tot en met 2 april ontvangt u de Francis X1 Anniversary espresso & coffee machine ter waarde van €399,- cadeau bij aankoop of lease van één van de BMW X modellen.

Nu standaard op elke BMW een automaat

Nu standaard op elke BMW een automaat.

Ontworpen voor rijplezier, dat is de Steptronic automaat. Niet alleen comfortabeler en zuiniger, maar ook sneller en vooral slimmer. Een automaat die rijden zo geweldig maakt, dat we hem iedereen gunnen.

BMW Wintercheck

RIJPLEZIER

Zomer of winter, u wilt altijd op uw BMW kunnen vertrouwen. Meer dan dat, ook in de winter wilt u rijplezier beleven. Met de BMW Wintercheck wordt uw BMW op de 20 belangrijkste punten gecontroleerd voor slechts €50,-. Op deze manier kunt u op uw BMW vertrouwen tijdens gladheid, ijzel en sneeuwstormen.

BMW 1 Serie Sport Shadow Edition

DE BMW 1 SERIE SPORT SHADOW EDITION

De gelimiteerde BMW 116i Sport Shadow Edition is gebaseerd op de Executive meeruitvoering in combinatie met de Edition Sport Line Shadow. De editie is herkenbaar aan zwarte accenten en de verkrijgbaar in de kleuren Alpinweiss III of Schwarz II. De Sport Shadow Edition is met €32.995,- aantrekkelijk geprijsd als instapmodel en bevat bovendien alle opties voor comfort, sportiviteit en zakelijk gebruik.

FINANCIER NU TEGEN 4,49% RENTE

U financiert uw nieuwe BMW nu tijdelijk tegen slechts 4,49% rente als u ook een BMW Top Cover verzekering afsluit. Zo kunt u goed verzekerd en tegen lage kosten genieten van uw nieuwe aanwinst. Zonder verzekering is de rente 4,99%. Door ook de financiering via uw BMW dealer af te sluiten profiteert u van de gunstigste voorwaarden én de beste service. Dit scherpe aanbod geldt voor alle BMW modellen.