Acties.

Hieronder vindt u een overzicht van onze lopende acties. Heeft u interesse in een van onze acties?
Plan dan eenvoudig en snel een proefrit via onze online afspraakplanner of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Vragen over onze acties? Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom!

BMW Premium Selection

Tijdelijk extra scherp rente tarief.

Tot het einde van het jaar profiteert u van een extra scherp rente tarief op alle gebruikte BMW's. Kiest u bij aanschaf van een gebruikte BMW voor een financiering inclusief BMW Top Cover Verzekering, dan profiteert u van het extra scherpe tarief van 2,99% i.p.v. 4,99%. Dit aanbod geldt voor zowel zakelijk als privé financieringen.

BMW X1 VDL Nedcar Edition

BMW X1 VDL Nedcar Edition.

Om de nieuwe BMW X1 in het zonnetje te zetten is er een speciale VDL Nedcar Edition uitgebracht. De BMW X1 VDL Nedcar Edition is gebaseerd op een X1 sDrive 20iA xLine en rijk uitgevoerd met een High Executive pakket én metallic lak. De BMW X1 VDL Nedcar Edition is leverbaar voor € 50.995,-. Hiermee profiteert u van € 4.139,- voordeel.
BMW Executive Editions

BMW Executive Editions.

De BMW Executive Editions zitten vol met opties die het verschil maken. Die bij elkaar opgeteld zorgen voor nóg meer rijplezier. Wat ook verschil maakt; als u nú kiest voor een BMW Executive Edition, dan profiteert u van voordeel dat oploopt tot ruim € 5.189,- Wacht niet langer. Kies uw model en ervaar het rijplezier van een BMW Executive Edition met een proefrit bij BMW Amsterdam.
De nieuwe BMW 1 Serie

Private Lease.

BMW rijden is bereikbaarder dan ooit. Door uw BMW privé te leasen, geniet u zorgeloos van een gloednieuwe BMW. Nu al vanaf €425,- per maand. U betaalt een vast bedrag per maand waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. Alleen de kosten voor brandstof, bekeuringen en bijvoorbeeld het wassen van uw BMW komen daar nog bij. Zo weet u exact waar u aan toe bent en komt u dus niet voor verrassingen te staan.

BMW eDrive Editions.

De BMW eDrive Editions bieden het beste van beide werelden. Emissiearm en zuinig rijden met BMW eDrive. En de rijdynamiek die u van BMW gewend bent dankzij BMW TwinPower Turbo motortechnologie. En kiest u nú voor een BMW eDrive Edition, dan krijgt u standaard een High Executive Pakket vol extra opties die uw BMW nóg comfortabeler, veiliger en simpelweg geweldiger maken. Uw prijsvoordeel: € 4.995,-.
BMW 1 Serie Editions

BMW 1 Serie Editions.

Dynamisch, vlot, connected. De BMW 1 serie is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. En met de introductie van de M Sport en Sport Line Edition, geven we de BMW 1 een fraai, sportief uiterlijk. En voegen we nog meer comfort en innovatie toe. De BMW 1 Serie M Sport en Sport Line Edition zijn niet alleen een verrijking voor het straatbeeld. Ze geven u ook meer -sportief- rijplezier. Al helemaal met een upgrade naar Sport Line Shadow. Ook sportief is de prijs, of comfortabel, het is maar hoe u het bekijkt.

BMW X1 Orange Edition

BMW X1 ORANGE EDITION.

Zoals de naam al doet vermoeden wordt de BMW X1 Orange Edition gebouwd in Nederland en is gebaseerd op de BMW X1 xDrive20i xLine. De Orange Edition is daarnaast zonder meerprijs uitgevoerd met de metallic kleur Sunset Orange én High Executive pakket. Uw profiteert tijdelijk van € 8.651,- voordeel.
BMW 3 Serie Editions Teaser

DE BMW 3 SERIE EDITIONS

Kiezen was nog nooit zo moeilijk. De BMW 3 Serie Editions bieden u de keuze tussen de BMW 3 Serie M Sport Edition en de BMW 3 Serie Luxury Edition.
Beide zijn sportief, beide zijn luxe en beide zijn leverbaar als Sedan en Touring. Om u te helpen met het maken van een keuze zullen beide Editions worden toegelicht.

FINANCIER NU TEGEN 4,49% RENTE

U financiert uw nieuwe BMW nu tijdelijk tegen slechts 4,49% rente als u ook een BMW Top Cover verzekering afsluit. Zo kunt u goed verzekerd en tegen lage kosten genieten van uw nieuwe aanwinst. Zonder verzekering is de rente 4,99%. Door ook de financiering via uw BMW dealer af te sluiten profiteert u van de gunstigste voorwaarden én de beste service. Dit scherpe aanbod geldt voor alle BMW modellen.